Lingsoft® 

Lingsoftille Euroopan parlamentin suomen ja ruotsin käännökset

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

9.2.2012 – Lingsoft-konserniin kuuluva PasaNet Oy on tammikuussa 2012 solminut kolme merkittävää käännössopimusta Euroopan parlamentin kanssa. Lingsoft voitti Euroopan parlamentin keväällä 2011 järjestämät tarjouskilpailut suomen ja ruotsin käännöspalveluista ja solmi varallaolosopimuksen saksan kielen käännöksistä.

Uusien sopimusten myötä Lingsoft toimittaa asiakirjojen käännöksiä kaikista Euroopan unionin virallisista kielistä suomeen ja ruotsiin. Lingsoft on Euroopan parlamentin ainoa suomen ja ruotsin kielen käännöstoimittaja ja yrityksen asema merkittävänä EU-toimijana vahvistuu entisestään. Nelivuotiset sopimukset astuivat voimaan 1.1.2012 ja niiden arvo on yhteensä useita miljoonia euroja.

”Olemme iloisia menestyksestämme. Uusien sopimusten myötä meistä tulee aidosti monikielinen EU-tekstien käännöstoimittaja ja pystymme kehittämään EU-tekstien kirjoittamisessa ja kääntämisessä käytettäviä työvälineitä, kuten EU-kielentarkistimia, myös ruotsin kielelle”, sanoo Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Keväällä 2011 järjestetyn kilpailutuksen perusteella Lingsoft toimittaa suomen ja ruotsin käännöksiä Euroopan parlamentin lisäksi myös Euroopan talous- ja sosiaalikomitealle, Alueiden komitealle sekä Euroopan tilintarkastustuomioistuimelle. Lisäksi Lingsoftilla on käännöspalvelusopimukset Euroopan komission, Euroopan unionin elinten käännöskeskuksen ja Eurofoundin kanssa.

Lingsoft

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, joihin kuuluu esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Lingsoft toimittaa mm. Microsoft Office -tuoteperheen tarkistimet seitsemän kielen osalta. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen kehittämään, maailmalla standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

Lisätietoja

Riikka Mäkinen
Business Development Manager
puh. 050 350 4508

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.