Lingsoft® 

Lingsoftin kielentarkistimet Tieto Healthcare & Welfaren sovelluksiin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft ja Tieto Healthcare & Welfare ovat tehneet sopimuksen Lingsoftin kieliohjelmistojen integroinnista Tiedon eri järjestelmiin. Yhteistyö sisältää ohjelmistot oikolukuun ja kieliopintarkistukseen sekä erityisesti terveydenhuollon tekstien tarkistukseen.

Tehoja ja laatua sosiaali- ja terveysalan tekstien tuottamiseen

Lingsoftin korkealaatuiset kielentarkistimet ovat jatkossa saatavissa Effica Kertomukseen, DynamicHealthiin sekä Yksilö- ja perhehuollon Efficaan. Terveydenhuollon tuotteissa käytetään Lingsoftin suomen terveydenhuollon erityistarkistinta ja suomenruotsin erityistarkistinta. Ohjelmat sisältävät niin oikeinkirjoituksen kuin kieliopin ja tyylin tarkistuksen. Sosiaalipuolen tuotteessa käytetään Lingsoftin suomen yleiskielen oikeinkirjoituksen tarkistinta.

”On hienoa, että voimme nyt yhdessä tarjota Tiedon järjestelmien käyttäjille yhä paremmat apuvälineet päivittäiseen työhön. Tieto on meille entuudestaan tuttu kumppani ja Tieto Healthcare & Welfare erittäin keskeinen toimija Suomen sosiaali- ja terveysalalla”, toteaa Lingsoftin myynti- ja markkinointijohtaja Ari Nyfors.

”Tiedon tuotteisiin hyvin integroidut korkeatasoiset kielentarkistimet nopeuttavat ja täsmentävät kirjaamista. Kirjoitusvirheiden väheneminen ja yhdenmukaisempi kieliasu parantavat merkittävästi tiedon myöhempää löydettävyyttä ja hyödynnettävyyttä, ja tehostavat siten työprosesseja huomattavasti”, toteaa Tieto Healthcare & Welfaren myyntijohtaja Jarkko Krannila.

Lisätietoa

Tieto Healthcare & Welfare
Myyntijohtaja Jarkko Krannila, 0400 586 162

Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluja tarjoava palveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja –palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustan ansiosta voimme tarjota niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme tuntuvia liiketoimintahyötyjä.

Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa sekä riittävän lähellä asiakasta ymmärtääksemme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Meidän ja yli 17 000 asiantuntijamme tavoitteena on olla johtava palveluintegraattori, joka on luomassa parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella


Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.