Lingsoft® 

Neoxen ja Lingsoft yhdistävät kielityökalut e-oppimiseen

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku, 8.3.2010 – Neoxen ja Lingsoft yhdistävät monikieliset lukijan ja kirjoittajan työkalut koulujen sähköisiin oppimisympäristöihin.

"Johtavana Microsoft Learning Gateway -asiantuntijana Neoxen on meille luonnollinen valinta", kertoo Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman. "Heidän asiantuntemuksensa sekä eOppimisen tuotteensa tuovat oppilaille ja opettajille – ja koko kouluopetukselle - merkittäviä etuja. Tähän saakka kansainvälisesti tunnustettua kieliteknologiaamme on laajasti hyödynnetty julkaisu-, viestintä- ja media-alalla sekä akateemisessa työssä. Neoxenin avulla voimme nyt tarjota teknologiaamme opetuksen ja oppimisen tueksi myös peruskouluille, lukioille sekä ammatilliseen koulutukseen."

"Kumppanuus Lingsoftin kanssa on meille erityisen tärkeä. Ensi kertaa voimme yhdistää tunnustusta saaneet työkalut myös perusopetukseen", kertoo Neoxen Systemsin toimitusjohtaja Esa Tervo. "Esimerkiksi Lingsoftin sana- ja lauseanalyyseihin perustuvat oikolukutyökalut mahdollistavat korkealuokkaisen tekstin tuottamisen useilla eri kielillä. Myös heidän suomen kieltä aidosti ymmärtävien haku- ja tekstinlouhintatyökalujensa avulla pystymme tarjoamaan huomattavaa lisäarvoa asiakkaillemme, jotka käyttävät Suomen oloihin sovittamaamme Microsoft Learning Gateway- ja Neoxen Visual Modus -ohjelmistoja."

Lingsoftin tuotteet sisältävät työkalut sekä lukijoille että kirjoittajille, haku- ja indeksointityökalut, puhetyökalut ja sanastot. Lisäksi Lingsoft tarjoaa tekstinlouhintatyökalut, kuten myös komponentit morfologiseen ja syntaktiseen analyysiin sekä kehittämiseen. Lingsoft tuottaa oikolukutyökalut myös kaikille Microsoft Officen tukemille pohjoismaisille kielille.

Neoxen NaviList - avoimet standardit

Neoxen korostaa avoimien XML-pohjaisten standardien merkitystä järjestelmien yhtenäistämisessä. Esimerkiksi Neoxen Visual Modus yhdessä Microsoft Learning Gatewayn kanssa mahdollistaa käyttäjille dokumenttien, ohjeiden, kuvausten, kansioiden sisältöjen, työkalujen ja sähköisten kirjojen yhdistämisen ja tallentamisen loogisiksi XML-pohjaisiksi kokonaisuuksiksi, NaviListoiksi.

Yhdessä Neoxen EveryPlace™ -laajennusten kanssa, NaviListat integroivat lähes kaikki työpöytäsovellukset Microsoft Office SharePoint- ja Microsoft Learning Gateway -ohjelmistoihin. Tämän innovatiivisen lähestymistavan myötä käyttäjät pääsevät käsiksi kaikkeen tarvitsemaansa tietoon suoraan käytössä olevilla ohjelmillaan.

Lingsoft

Lingsoft Oy on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

Lisätietoja: Juhani Reiman, toimitusjohtaja, Puh. +358 2 2793 300

Neoxen Systems

Microsoftin kultakumppani Neoxen Systems on nopeasti kasvava suomalainen ohjelmistotalo. Neoxen tarjoaa asiakkailleen kansainvälisesti sertifioituja tiedonhallinnan valmistuotteita sekä pitkälle tuotteistettuja ryhmätyöskentelyn ratkaisuja. Neoxenilla on tunnustettua asiantuntemusta tiedonhallinta- ja kommunikointi-järjestelmien toteuttamisesta hyödyntäen viimeisimpiä teknologioita sekä avoimia standardeja.

Lisätietoja: Esa Tervo, toimitusjohtaja, Puh. +358 2 232 2883

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.