Lingsoft® 

Asiakkuusmarkkinointiliitto automatisoi rajoituspalvelua Lingsoftin puheentunnistuksella

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki 17.2.2010 – Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry, ASML, otti käyttöönsä Lingsoftin puheentunnistussovelluksen Puhelin-Robinson-palvelussaan. Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämässä Puhelin-Robinson-palvelussa kuluttajat voivat rajoittaa puhelinmyyntiä ja -markkinointia hallitsemiinsa puhelinnumeroihin.

Puheentunnistuksen avulla palvelua voidaan ohjata puheella. Jos soittajan puhelinnumero välittyy verkon yli, niin automaatti toistaa numeron ja kysyy, haluaako kuluttaja antaa rajoituksen mainittuun numeroon. Jos rajoitus halutaan antaa muuhun numeroon, niin automaatti pyytää lausumaan numeron. Puheentunnistuksella toteutettu palvelu on nopea ja kustannustehokas eikä se ruuhkaudu. Palvelunumero, hinta ja palvelun muut elementit kuluttajalle ovat säilyneet ennallaan. Kuluttajat voivat rajoittaa puhelintarjontaa soittamalla numeroon 0600 13404.

Puhelin-Robinson palvelee arkisin kello 8-17. Puheentunnistuksen käyttöönotto mahdollistaa riittävän kapasiteetin hoitaa myös ruuhkahuippuja. Ensimmäisten viikkojen aikana on palveluun tullut paljon puheluita ja Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton toimitusjohtaja Jari Perkon mukaan aikaisempaa nopeampi ja helpompi tapa jättää rajoitus on toiminut kerrassaan mainiosti. Myös soittajat ovat ihastelleet, miten helppoa eston asettaminen on puheentunnistuksen avulla.

Puheentunnistukseen perustuvien palvelujen tarjonta on lisääntymässä. Puheentunnistus on hyvä ratkaisu sähköisiin asiointipalveluihin yrityksen ja julkisen sektorin automatisoidessa asiakaspalveluitaan. Lingsoftin puheentunnistussovellus auttaa palvelemaan entistä monipuolisemmin ja tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Lisätietoja

sales@lingsoft.fi

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry, ASML

ASML on asiakkuuden, monikanavaisen kohdennetun markkinoinnin, etämyynnin, verkkokaupan ja suoramyynnin toimialajärjestö yrityksille.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.