Suurin suomalainen kielitalo

Tarjoamme ketterät käännös-, tekstitys- ja litterointipalvelut sekä monipuoliset puheentunnistus- ja tekstianalytiikkaratkaisut.

Olipa organisaatiosi haasteena kansainvälistyminen, digitaalisten palvelujen saavutettavuus, ymmärrettävyys, löydettävyys tai sisällöntuotanto, muotoilemme juuri tarpeisiinne sopivan kielipalvelu- ja ratkaisukokonaisuuden.

Käännöpalvelut, kielipalvelu, markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot

Käännöspalvelut

Laadukkaat, luotettavat ja ketterät käännöspalvelut ovat digiaikana keskeisessä osassa, kun yrityksesi haluaa kasvaa, kansainvälistyä ja tarjota unohtumattoman asiakaskokemuksen. Autamme sinua menestymään monikielisessä maailmassa.

Tutustu

Saavutettavuus digitaalisille sisällöille, verkkopalveluille, videotallenteille, äänitallenteille ja tiedolle

Tekstityspalvelut

Palvelut ja sisällöt digitalisoituvat. Haasteena on tuoda ne tasapuolisesti kaikkien käyttäjien ulottuville - erityistarpeista, kanavasta tai kielestä riippumatta. Lingsoftin puheentunnistusavusteisen tekstityspalvelun avulla saavutettavat videotekstitykset ja podcast-litteroinnit syntyvät ihmisen ja koneen yhteistyönä nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Tutustu

Puheteknologia, automatisoitu puheentunnistus erikoisterminologeille – myös terveydenhuollolle

Terveydenhuollon ratkaisut

Autamme terveydenhuollon asiakkaitamme tuottamaan maailman parasta potilasdokumentaatiota. Laadukkaat kirjaukset syntyvät nopeasti ja kustannustehokkaasti puheentunnistuspalvelumme, digisaneluratkaisumme ja joustavien sanelunpurkupalveluidemme avulla.

Tutustu

Miksi Lingsoft?

Olette hyvissä käsissä. Yli 30 vuoden kokemus kielialalta, kattava kielipalveluvalikoimamme, monipuoliset kieliteknologiaratkaisumme sekä aito halu ja kyky ymmärtää asiakkaamme tarpeita takaa laadukkaan lopputuloksen.

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo

Olemme Suomen ja Pohjoismaiden johtava kokonaisvaltaisten kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan.

Käännöspalvelut, videotekstitykset, sisällöntuotanto

Haluamme ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoiminnan tarpeet ja luoda ratkaisun tai palvelukokonaisuuden, joka tuottaa arvoa juuri sinun organisaatiollesi.

Emme tyydy tavanomaiseen, vaan uskallamme ajatella ja tehdä toisin, olipa kyseessä räätälöity käännöspalvelu, automatisoitu monikielinen sisällöntuotantoprosessi, sovelluksen lokalisointi, videoklippien tekstitys, haastattelujen tai sanelujen litterointi, teksti- ja AV-aineistojen analyysi, datan anonymisointi, asiakaspalvelun automaatio, puheohjattu käyttöliittymä, tekstien asiasanoittaminen tai brändikielen hallinta.

Älykäs teknologia apunasi

Ratkaisumme perustuvat Lingsoftin omiin, maailmanlaajuisesti tunnettuihin ja tunnustettuihin kielianalyysiteknologioihin, tuoreimpaan tekoälytutkimukseen sekä kansainvälisiin standardeihin. Jatkuva kehitys on vahvuutemme: kehitämme, kokeilemme ja käytämme kieliteknologiaa myös omissa kielipalveluissamme. Meillä ihmiset ja koneet tekevät töitä yhdessä: älykäs teknologia yhdistyy asiantuntijatyöhön ja joustavaan ja ketterään asiakaspalveluun. Näin autamme asiakkaitamme ottamaan organisaation kielen hallintaan ja luomaan tuottoa sen kielelliselle pääomalle.

Kokonaisvaltainen kielipalvelukumppanisi

 

Lingsoft tarjoaa kaikki tarvitsemasi kielipalvelut saman katon alta. Autamme ratkaisemaan kielellisen saavutettavuuden pulmat, olipa kyseessä monikielisyys, videotekstitykset tai hyvä virkakieli. Näin viestisi kuuluu - kaikissa kanavissa, kaikilla kielillä, kaikille.

Ota yhteyttä

Kielellinen saavutettavuus: käännöspalvelut, käännös, lokalisointi, versiointi, internationalisointi, hakukoneoptimointi, tekstitys, asiasanoitus, kuvailu, rikastus, editointi ja oikoluku.

Jopa 130 kieliyhdistelmää

Meiltä saat nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentaatiot, ohjelmistokäännökset, videotekstitykset, erikoisalasanastot ja kielenhallinnan työkalut - tai vaikkapa yrityksesi tarpeisiin opetetun tietoturvallisen konekäännösratkaisun.

Tutustu käännöspalveluihin

Kielipalvelut: nettisivukäännökset, monikieliset markkinointimateriaalit ja tuotedokumentit, ohjelmistokäännökset, kielenhallinnan työkalut ja konekäännös

Uutiset

Lingsoftin Paavo Nurmi One-Hour Words-sanasto siivittää Paavo Nurmi Games -kisatunnelmaan

Kielipalvelutalo Lingsoft on ollut Paavo Nurmi Games -kisojen pääyhteistyökumppani jo vuodesta 2013 lähtien. Tiistaina 14.6. ilmestyy uudistettu suomeksi ja englanniksi 9. painos Lingsoftin julkaisemasta Paavo Nurmi One-Hour Words -sanastosta Paavo Nurmi. Flying Finn – koko elämä aikaan 60.00. Roope Lipastin ja Pekka Hurmeen kokoama Nurmi-sanasto on nopea ja kepeä tietoisku Paavo Nurmen elämästä ja saavutuksista.

Blogi

Miksi käännöskumppaniksi kannattaa valita täyden palvelun kielitalo?

Käännöskumppania valitessa kannattaa huomioida monta seikkaa. Valintaan vaikuttavat luonnollisesti käännöstarpeet: onko tarve kertaluontoinen vai jatkuva, tarvitaanko erikoisalan tuntemusta ja mikä on lisäpalveluiden tarve? Ratkaisuja näihin löytyy niin itsenäisiltä kääntäjiltä, käännöstoimistoilta kuin kokonaisvaltaista palvelua tarjoavilta kielitaloiltakin. 

Puheesta tekstiksi: litterointi

Korkeakoulut ja muu tiedeyhteisö hyödyntävät litterointia ääni- ja videoaineiston muuntamisessa tekstidataksi, jota pystyy näin käyttämään paremmin tieteellisen tutkimuksen apuvälineenä. Erilaisten haastattelututkimusten lisäksi koronapandemia on lisännyt merkittävästi videon välityksellä pidettäviä ryhmäkeskusteluja ja webinaareja, ja litteroitavaksi onkin mahdollista lähettää myös esimerkiksi Teams-kokouksia videotallenteina.

Käännöksen hinta - mikä siihen vaikuttaa?

Käännöspalvelua etsivän on hyvä tietää, mistä palvelu ja sen hinta koostuvat - etenkin kun kyse on suurista aineistomääristä tai jatkuvista, pitkäaikaisista käännöstarpeista. Olemme koostaneet alle tekijöitä, jotka vaikuttavat käännöksen hintaan. 

Käännettävän tekstin pituus

Käännettävän tekstin määrä on ehkä hieman ilmiselvä hintaa määrittävä tekijä. Käännöksen pituutta mitataan yleensä sana- tai sivumäärinä, ja usein tarjouksessakin ilmoitetaan sanakohtainen hinta. Joskus kääntämisestä laskutetaan myös tuntiperusteisesti.

Ainoa suomalainen sadan suurimman joukossa

 

 

Yhdysvaltalainen Nimdzi Insights -markkinatutkimusyritys julkaisee joka vuosi laajan tutkimusraportin kielipalvelualan trendeistä. Vuonna 2022 Lingsoft on ainoa suomalainen toimija maailman sadan suurimman kielipalveluyrityksen joukossa.

CSA Research on yhdysvaltalainen markkinatutkimusyritys, joka on julkaissut jo 18 kertaa vuosittaisen listansa maailman sadasta suurimmasta kielipalveluyrityksestä. Lingsoft on ollut tällä listalla jo kymmenen peräkkäistä vuotta, ja on tälläkin listalla ainoa suomalainen yritys.  

Käännöstyöt, saavutettavuuspalvelut, puheentunnistusratkaisut

Kaikki kielipalvelut käännöksistä kielenhallinnan ratkaisuihin ovat vain yhden yhteydenoton päässä.

Pyydä tarjous

Käännöstyöt, tulkkaukset, saavutettavuuspalvelut, AV-kääntäminen