Lingsoft® 

Lingsoft osti The English Centren

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki 6.3.2009 – Lingsoft Oy on ostanut osake-enemmistön yhdestä Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista käännöstoimistoista, The English Centrestä.

"Lingsoft on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. The English Centren asiantuntemus ja osaaminen julkisella sektorilla ja vaativassa yritysviestinnässä, esimerkiksi vuosikertomuksien käännöstyössä, vahvistavat Lingsoftin asemaa Suomen kielipalvelumarkkinoilla. Haluamme yhdistää The English Centren vuosien kokemuksen sekä Lingsoftin vahvan kieliteknologia- ja prosessiosaamisen ja näin tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia kielipalveluita", kertoo Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

”Lingsoftin uusimman käännösteknologian ja nykyaikaisten käännösprosessien kautta The English Centre saa käyttöönsä alan uusimmat innovaatiot ja työkalut. Yhdistämällä tämän omaan laatuketjuumme voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja entistä laajemmin", kertoo The English Centren toimitusjohtaja Sirkka Suokas-Pitkänen.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

The English Centre

The English Centre on vuonna 1963 perustettu Suomen suurin ja vanhin englanninkielisiin käännöksiin, kielentarkistuksiin ja tekstin toimittamiseen sekä muihin kielipalveluihin erikoistunut käännöstoimisto. The English Centre on toimittanut yli 40 vuoden ajan korkealaatuisia kielipalveluita julkishallinnon asiakkaille ja yrityksille. Siirry The English Centren verkkosivuille.

Lisätietoja antavat:


Lingsoft Oy
Juhani Reiman
toimitusjohtaja
puh. 045 670 6770

The English Centre
Sirkka Suokas-Pitkänen
toimitusjohtaja
puh. 040 730 0363

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.