Lingsoft® 

Lingsoft valittu valtionhallinnon käännöspalveluiden toimittajaksi

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki, 24.2.2009 – Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy on valinnut Lingsoft-ryhmään kuuluvan PasaNet Oy:n englannin, ruotsin ja venäjän käännöspalvelujen puitesopimustoimittajaksi. Lingsoft solmi Hansel Oy:n kanssa nelivuotisen puitesopimuksen käännösten toimittamisesta valtionhallinnon hankintayksiköille. Sopimus vahvistaa Lingsoftin asemaa yhtenä tärkeimmistä julkishallinnon käännöstoimittajista. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 6 miljoonaa euroa ja se jakautuu usean toimittajan kesken.

”Olemme toimittaneet käännöksiä ministeriöille ja valtionhallinnon organisaatioille jo lähes 10 vuoden ajan. Hansel Oy:n kanssa solmitun käännössopimuksen myötä voimme palvella sekä entisiä asiakkaittamme että uusia valtionhallinnon käännöstilaajia entistä laajemmin ja tarjota heille Lingsoftin korkeatasoisia kielipalveluita ja -ratkaisuja”, sanoo Lingsoftin myyntijohtaja Ilona Eloranta.

”Sopimuksen myötä laajennamme uutta projektin- ja dokumentinhallintajärjestelmämme ja tehostamme ja tiivistämme näin yhteistyötä myös valtionhallinnon käännöstilaajiemme kanssa. Järjestelmämme on jo menestyksellisesti käytössä kaikissa EU-käännösprojekteissamme”, Ilona Eloranta kertoo.

Hansel Oy:n kanssa solmittu käännöspalveluita koskeva puitesopimus on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Sopimuksen piiriin kuuluu lähes 200 valtionhallinnon hankintayksikköä, kuten ministeriöitä, niiden alaisia valtion virastoja ja laitoksia sekä valtion liikelaitoksia. Lisätietoja Hansel Oy:n toiminnasta on osoitteessa www.hansel.fi.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, joihin kuuluu esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Lingsoft toimittaa mm. Microsoftin Office-tuoteperheen tarkistimet seitsemän kielen osalta. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen kehittämään, maailmalla standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.
www.lingsoft.fi

Lisätietoja

Riikka Mäkinen
Vanhempi projektipäällikkö
Julkishallinto ja EU
p. 0400 352 182

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.