Lingsoft® 

Lingsoft Proofreader for EU Language for Finnish -kielentarkistusohjelma

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Katso esitys

Lingsoft Proofreader for EU Language on kielentarkistusohjelma, joka varoittaa EU-teksteille tyypillisistä kielivirheistä ja ehdottaa oikeaa ratkaisua tilalle. Ilmaisut voivat olla muodollisesti oikein, mutta niitä ei suositella käytettäväksi EU-teksteissä tietyissä yhteyksissä. Tyypillisiä virheitä ovat poikkeamat alan vakiintuneista ilmaisutavoista ja terminologiasta.

Ohjelman säännöt perustuvat Lingsoftin julkaisemaan EU-kielen käsikirjaan, johon on koottu eri EU-toimielinten antamia ohjeita ja EU-aiheisten tekstien kääntämisessä havaittuja ongelmia. EU-kielen käsikirjan saat täältä.

Keväällä 2009 tehtyyn tarkistimen kakkosversioon on lisätty uusia sääntöjä 205 kpl, muutettu ja paranneltu sääntöjä palautteen mukaan sekä poistettu tarpeettomiksi käyneitä sääntöjä. Tarkistin sisältää nyt kaiken kaikkiaan yli 500 EU-kielen sääntöä, mikä kattaa noin 230 erilaista sanallista EU-ohjetta.

Lingsoft Proofreader for EU Language sisältää myös kaikki uusimman suomen yleiskielen tarkistimen virhekategoriat. EU-tarkistin toimii Microsoft Word -ohjelmassa samalla tavalla kuin Microsoft Wordin omat kielentarkistusohjelmat.

Järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
  • Tekstinkäsittelyohjelma: Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2003

Käyttöohje

  

Lingsoft Proofreader for EU Language Microsoft Office 2003/2007 Finnish

250,00 € + ALV 24 %    Kokeile Lisää koriin >

  

Lingsoft Proofreader for EU Language Microsoft Office 2003/2007 Finnish/Upgrade

0,00 € + ALV 24 %    Lisää koriin >

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.