Lingsoft® 

Language Management -ratkaisut sisällöntuotannon kaikkiin vaiheisiin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisääLingsoftin Language Management -ratkaisut tehostavat monikanavaista ja monikielistä viestintää sisällöntuotannon ja -hallinnan kaikissa vaiheissa. Lingsoftin kieliteknologia tarjoaa ratkaisuja sisällöntuotantoon ja sähköiseen sisällönhallintaan.

Koko viestintäprosessiin integroitu kielentarkistus säästää kustannuksia ja parantaa laatua. Pienet kirjoitusvirheet voivat muuttua katastrofaalisiksi, ja niitä saattaa syntyä huomaamatta, kun tekstejä muutetaan vielä julkaisuvaiheessa. Yrityksen viestinnässä yhtenäinen, tarkastettu kieli on onnistuneen lopputuloksen kannalta yhtä tärkeä kuin yhtenäinen graafinen ulkoasu. Lingsoftin työkalut tuovat olennaisen avun sisällönhalliinnan ongelmiin.

Lingsoftin pohjoismaisten kielten tarkistimet sisältynvät Microsoft Wordiin, ja ne ovat saatavissa myös Adoben ja Quarkin ohjelmistoihin. Lingsoftin kielentarkistimet voidaan integroida myös muihin ohjelmistoihin, kuten esimerkiksi verkkojulkaisujärjestelmiin.

Miten prosessiin integroitu kielentarkistus parantaa laatua ja säästää kustannuksia?

Ongelma: Organisaatioissa tuotetaan suuri määrä erilaista sisältöä, jotka julkaistaan eri kanavissa, sähköisesti ja paperimuodossa. Teksti saatetaan tuottaa Microsoftin Officella, taittaa Adoben InDesignilla painotuotteeksi ja julkaistaa sähköisesti julkaisujärjestelmällä. Halutaan yhdenmukaistaa käytettävä termistö ja luoda yhtenäinen kieli.

Ratkaisu: Lingsoftin asiantuntijat keräävät organisaation sanaston ja tekevät Language Management -ehdotuksen organisaatiossa käytettävän kielen normeista ja sanastosta. Säännöt toteutetaan Officeen ja InDesigniin organisaatiokohtaisina tarkistinlaajennuksina, ja julkaisujärjestelmään integroidaan Lingsoftin Proofreader for Web. Näin kieli pysyy ojennuksessa prosessin kaikissa vaiheissa, virheiltä vältytään ja viestinnän prosessit nopeutuvat.

Miten yrityksen brändikieli saadaan jalkautettua Lingsoftin räätälöidyllä tarkistimella?

Ongelma: Yrityksessä halutaan määritellä käytettävä kieli viestintästrategian mukaiseksi. Tätä varten tehdään yrityksen sisäiseen käyttöön tyyliopas, määritellään käytettävät termit ja niiden sisällöt. Mutta miten brändikieli saadaan jalkautettua yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kaikille tasoille?

Ratkaisu: Yrityksen tyylioppaan pohjalta toteutetaan kirjoitussääntöjä Lingsoftin tarkistinlaajennukseen ja otetaan ne käyttöön yrityksen työasemissa (Microsoft Office ja taittotyökalut) ja intranetissä. Myös yrityksen käyttämä viestintä- tai mainostoimisto ottaa tarkistinlaajennuksen käyttöön. Näin brändikieli jalkautetaan nopeasti ja tehokkaasti.

Lue lisää Lingsoftin tarkistimista täältä:


Lingsoft® Proofreader for Adobe...
Lingsoft Proofreader for Web
Räätälöity tyylintarkistin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.