Lingsoft® 

Lingsoft julkaisi kieliopintarkistusominaisuuden Adobe InDesigniin ja InCopyyn

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft, Helsinki, 22.4.2008 – Nyt Adoben julkaisuohjelmien käyttäjät saavat avukseen mm. Microsoft Wordista tutun, Lingsoftin laadukkaan kieliopintarkistuksen. Ominaisuus täydentää aiemmin julkaistuja tavutusta ja oikolukua. Kieliopintarkistimesta on neljä eri kieliversiota (suomi, ruotsi, norjan bokmål ja tanska), ja se on saatavilla sekä Windows- että Mac-ympäristöihin.

Adoben ohjelmistojen kielentarkistus nousi uudelle tasolle

Lingsoftilta on nyt saatavissa kieliopintarkistusominaisuus Adobe InDesignin ja InCopyn CS2- ja CS3-versioihin. Näiden Adoben ohjelmistojen pohjoismaisten kielten tarkistus on uuden tuoteversion myötä nyt aivan uudella tasolla.

Lingsoftin tarkistinlaajennus Adobe InDesigniin ja InCopyyn tuottaa siis jatkossa virheilmoitukset myös Lingsoftin kieliopintarkistimen havaitsemista kielioppi- ja tyylivirheistä ja antaa näihin korjausehdotuksia.

”Tämä tuotejulkistus noudattaa Lingsoftin strategiaa tuottaa laadukkaita tarkistimia eri ympäristöihin, jotta kielentarkistus toimisi hyvin kaikissa työvaiheissa niin lehtitaloissa kuin vaikkapa mainostoimistoissa. Lingsoft on jo aiemmin lisensoinut tarkistinteknologiaa Microsoft Office -tuotteisiin sekä tavutuksen ja oikoluvun Adobe InDesignin ja InCopyn lisäksi QuarkXPress 7:ään ja CopyDesk 7:ään”, toteaa Lingsoftin myynti- ja markkinointijohtaja Ari Nyfors.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin sana- ja lauseanalyyseihin, ja yritys toimittaa mm. Microsoftin Office-tuoteperheen tarkistimet yhteensä kuuden kielen osalta.

Lingsoftin kieliratkaisut auttavat organisaatioita menestymään. Yritys tarjoaa kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Lisätietoja:

Lingsoft Oy – sales@lingsoft.fi

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.