Lingsoft® 

Lingsoftin puheentunnistus tukee Elisan asiakaspalvelua

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

13.11.2007 – Yritysten asiakaspalveluiden ruuhkaisuus, pitkät jonotusajat sekä palveluiden rajalliset aukioloajat harmittavat useimpia ihmisiä, jotka yrittävät hoitaa asioitaan puhelimitse. Suomalaisen kieliteknologiayritys Lingsoft Oy:n kehittämä puheentunnistusteknologia ratkaisee näistä ongelmista suuren osan.

Puheentunnistuksen avulla on mahdollista saada palvelua välittömästi, sillä teknologia mahdollistaa hyvin suuren ihmismäärän palvelemisen kerralla. Kone tunnistaa asiakkaan puheen ja pystyy neuvomaan tätä palvelussa eteenpäin. Esimerkiksi Elisa Oyj asiakaspalvelussa voi nyt tehdä laajakaistaliittymien vikailmoituksen Lingsoftin puheentunnistusteknologiaan perustuvan palvelun avulla - jonottamatta ja mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Häiriöautomaatti tunnistaa asiakkaan puheen ja testaa puhelun aikana asiakkaan liittymän. Mikäli testauksen perusteella liittymässä on vikaa, ilmoitus lähtee automaattisesti eteenpäin. Asiakas saa myöhemmin tekstiviestin välityksellä tiedon viankorjauksen etenemisestä.

Asiakaspalvelukeskusten ohella Lingsoftin automaattista puheentunnistusteknologiaa on mahdollista soveltaa myös esimerkiksi tietokoneen puheohjaukseen ja erilaisiin tietokantakyselyihin, kuten vaikkapa aikataulujen, lottorivien tai pörssikurssien kysymiseen.

– Puheentunnistukseen perustuvat asiakaspalveluratkaisut ovat jo melko yleisiä suurilla kielillä, mutta nyt niitä saa myös suomen kielellä. Suomalaisena kieliteknologiayrityksenä se on asia, josta olemme erityisen mielissämme, iloitsee Lingsoft Oy:n myyntijohtaja Jarmo Heikkilä.

Lisätietoja:

Jarmo Heikkilä
Myyntijohtaja, Lingsoft Oy
p. +358 40 846 4331

Lingsoft Oy on vuonna 1986 perustettu kieliteknologiayritys, joka nojaa maailmalla vakiintuneen aseman saavuttaneisiin sana- ja lauseanalyysimenetelmiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat oikoluku- ja kielentarkistusohjelmat, luettelointiin ja hakuun liittyvät teknologiat, puheentunnistukseen liittyvät tuotteet ja palvelut sekä käännös- ja lokalisointipalvelut.

Lingsoftin tarkistintyökalut toimitetaan suomen-, ruotsin-, norjan-, tanskan- ja saksankielisten Microsoft Office -ohjelmien mukana. Lingsoftin kieliteknologiaa hyödyntävät nykyään miljoonat tietokoneen käyttäjät edellä mainittuja kieliä puhuvissa maissa.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.