Lingsoft® 

Lingsoft ja Anygraaf laajentavat yhteistyötään

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

20.9.2007 – Kieliteknologiatalo Lingsoft ja ohjelmistotoimittaja Anygraaf ovat tehneet sopimuksen Lingsoftin kieliohjelmistojen integroinnista Doris-toimitusjärjestelmään. Yhteistyö sisältää ohjelmistot tavutukseen, oikolukuun, kieliopintarkistukseen, luokitukseen ja hakuihin sekä synonyymisanastot.

Tehoja lehtitalojen toimintaan, laadun kärsimättä

Lingsoftin ja Anygraafin yhteistyö tehostaa lehden toimitustyötä tuomalla keskeiset kielityökalut osaksi Doris-toimitusjärjestelmää. Näin erillisiä käyttöliittymiä ei tarvita ja laaja valikoima työkaluja on suoraan toimittajan käytettävissä.

”Anygraaf on tunnettu ja tunnustettu lehti- ja kustannusalan toimittaja. Lingsoft taas on tunnettu kieliteknologiatalo. On hienoa, että voimme nyt yhdessä tarjota Doris-käyttäjille yhä paremmat apuvälineet päivittäiseen työhön. Yhteistyömme ansiosta voimme nyt laatia myös lehtikohtaisia, räätälöityjä tarkistimia”, toteaa Lingsoftin myynti- ja markkinointijohtaja Ari Nyfors.

”Yhteistyön tiivistäminen oli seuraava looginen vaihe toimitusjärjestelmän kehittämisessä. Uskomme, että yhteistyön tuloksena syntyvät uudet mahdollisuudet vähentävät rutiininomaista työtä ja auttavat meitä panostamaan entistä paremmin sisältöön”, toteaa Anygraafin toimitusjohtaja Hannu Inberg.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin sana- ja lauseanalyyseihin, ja yritys toimittaa mm. Microsoftin Office-tuoteperheen tarkistimet yhteensä kuuden kielen osalta.

Lingsoftin kieliratkaisut auttavat organisaatioita menestymään. Yritys tarjoaa kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Anygraaf Oy

Anygraaf tarjoaa kattavat ohjelmistoratkaisut ilmoitus- ja tilaajahallinnan sekä toimituksellisen tuotannon kokonaisuuden tarpeisiin. Ohjelmistot on tehty huomioiden monikanavaisuuden vaatimukset ja eri jakelukanavat.

Suomalaisen ohjelmistotalon täysin integroiduilla ohjelmistoilla hoituu lehden tekninen tuotanto alusta loppuun: sisällön hallinta, tekstin tuotanto, sivu- ja lehdensuunnittelu, resurssien hallinta, InDesign®- tai QuarkXPress®-pohjainen sivuntaitto, kuvien hallinta, Internet- ja mobiilijulkaiseminen, ilmoitushallinta, elektroninen julkaiseminen sekä tilaajahallinta.

Lisätietoja:

Lingsoft Oy – sales@lingsoft.fi

Anygraaf Oy – Hannu Inberg
hannu.inberg@anygraaf.fi, +358 424 2217 400

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.