Lingsoft® 

Lingsoftilta CS3-tarkistimet Adobe InDesigniin ja InCopyyn

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

19.9.2007 – Kieliteknologiatalo Lingsoft julkistaa Finngraf-tapahtumassa uudet versiot Proofreader-tuotteistaan. Ohjelmisto sisältää oikoluvun ja tavutuksen Adobe InDesignin ja InCopyn uusimpaan CS3-versioon. Se on saatavissa pohjoismaisille kielille niin Windows- kuin Mac-käyttäjille.

CS3-versio täydentää valikoiman

Lingsoft tarjoaa laajan valikoiman ohjelmistoja ja teknologiaa, joiden avulla tehostetaan kielellisiä prosesseja. Microsoft Wordia käyttävillä on aina käytössään kielentarkistimemme pohjoismaisille kielille ja saksalle. Adobe InDesignin ja InCopyn käyttäjille on tarjolla erikseen hankittavat oikoluku- ja tavutusohjelmamme, nyt siis myös uuteen CS3-ohjelmistosukupolveen.

Lingsoft Proofreader CS3 korvaa Adoben tuotteiden mukana tulevat tarkistimet tuoden parannuksia niin oikolukuun kuin tavutukseen. CS2-versioon verrattuna uutuustuotteessa on erityisesti parannettu yleisten virhetyyppien, kuten lauseen alkukirjaimen sekä peräkkäisten väli- ja loppumerkkien käsittelyä sekä sana-analyysia (mm. taivutukset ja yhdyssanat), joka perustuu Lingsoftin uusimpaan FINTWOL-morfologia-analysaattoriin. Myös Mac-version asennusohjelma on saatettu helppokäyttöisemmäksi.

Lingsoft esittelee CS3-tarkistintaan Finngrafissa kokoustila Minnassa torstaina 20.9. ja perjantaina 21.9. klo 16:00 (esitys kestää noin 30 min) ja koko messujen ajan omalla osastollaan C-112.

Lingsoft Oy on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin sana- ja lauseanalysaattoreihin.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.