Lingsoft® 

Nyt painettu kirja ja sähköinen kirja yhden hinnalla!

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Tarvitsetko tiiviin tietopaketin EU-aiheisten tekstien kääntämisestä ja kirjoittamisesta? Toivotko löytäväsi kätevästi keskeisimmät tekstityyppikohtaiset ohjeet? Kuluuko sinulta aikaa pohtiessasi, pitäisikö puhua mietinnöstä, raportista vai tiedonannosta? Entä mietitkö kerran toisensa jälkeen luetteloiden oikeaa esitystapaa? Nopeutuisiko työntekosi, jos EU-teksteihin liittyvät kielenhuoltovinkit ja termiohjeet olisivat helposti käytettävissäsi?

Tehostaa työntekoa ja parantaa laatua

Käsikirja helpottaa ja nopeuttaa kirjoittajien ja kääntäjien työtä sekä parantaa tekstien laatua. Siinä annetaan tekstityyppikohtaisia ratkaisuja keskeisimpien tyyli- ja termivirheiden korjaamiseen sekä kielenhuoltovinkkejä EU-aiheisten tekstien laadun parantamiseen. Kaikki tarvittava tieto löytyy nopeasti yhdestä paikasta, ja laajan hakemiston ansiosta käsikirjan käyttäminen on vaivatonta. Teoksen linkkiluettelo puolestaan helpottaa ja nopeuttaa EU-sivuilla liikkumista.

Myynnissä painettu versio ja e-kirja

EU-kielen käsikirja on nyt saatavana sekä painettuna versiona että e-kirjana. Painettu kirja on käytännöllisen kokonsa vuoksi helppo kuljettaa mukana missä vain, ja e-kirjaa voit käyttää työssäsi näppärästi aina, kun tarvitset tietoja nopeasti.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.