Lingsoft® 

Lingsoft Ellibsin pääomistajaksi

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Kieliteknologiaratkaisuja tarjoavasta Lingsoftista tuli heinäkuussa tehdyillä osakekaupoilla elektronisia kirjoja välittävän Ellibs Oy:n pääomistaja. Myyjinä ovat pääomasijoitusyhtiöt Innofinance ja Teollisuussijoitus.

Yhdistyminen vahvistaa Ellibsin taloutta, teknologiapohjaa ja asiakaspalvelua. Lingsoftin ja sen asiakkaiden kannalta kyse on palveluiden paranemisesta. Yhdistyminen täydentää merkittävästi Lingsoftin yrityksille suunnattuja kielenhallintaratkaisuja.

Ellibsin liiketoimintastrategiaan muutos ei vaikuta. Ellibs Oy jatkaa toimintaansa itsenäisenä eikä yhdistymisellä ole välittömiä vaikutuksia henkilökunnan asemaan.

Lingsoft Oy on Pohjoismaiden johtava kieliteknologiayritys ja yksi alan suurimpia toimijoita Euroopassa. Kauppa lisää sen kieliteknologiaan perustuvien tuotteiden tarjontaa. Synergiaedut ovat selvät. Sekä asiakaskunnat että teknologiat täydentävät toisiaan.

"Olemme olleet pitkään Ellibsin merkittävä osakas, joten pidämme tätä askelta luonnollisena sekä markkinointi- että teknologiastrategiassamme. Haluamme varmistaa, että Ellibs-konsepti etenee myönteisesti sekä kotimaan että Euroopan markkinoilla. Tämä askel sopii myös aiempien yritysostojemme sarjaan", sanoo Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä, 040 846 4331 tai Juhani Reiman, 045 6706770.

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo, joka tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Yrityksen ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin lause- ja sana-analyyseihin. Lingsoftin laaja kieliosaaminen kattaa käännökset ja lokalisoinnin, sanastot, kirjoittajan ja lukijan työkalut, tekstinlouhintaratkaisut, opetussovellukset ja puheohjatut palvelut.>>>Lisätietoja Lingsoftista

Ellibs Oy

Ellibs on kansainvälinen elektronisten julkaisujen myyntiin ja lainaustoimintaan erikoistunut yritys. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen pitkälle automatisoituja elektroniseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä ohjelmistopalveluja. Ellibsin yhteistyökumppaneita ovat tietokirjojen julkaisijat, kirjasto-organisaatiot ja yritykset, joille Ellibs tuottaa elektronisten julkaisujen myynti-, lainaus- ja tukipalveluita. Yrityksen tuotevalikoimassa on nyt yli 12 000 tietokirjaa, ja valikoima kasvaa tasaisesti.>>>Lisätietoja Ellibsistä

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.