Lingsoft® 

Lingsoftin kieliteknologialla tuottavuutta ja laatua lehti- ja kustannusmaailmaan

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lehdet, kustantajat, julkaisujärjestelmien toimittajat ja verkkosivujen tekijät ovat käyttäneet jo pitkään Lingsoftin työkaluja eri työprosesseissaan ja toiminnoissaan. Näille sivuille olemme keränneet esimerkkejä siitä, miten asiakkaamme ovat tuotteitamme hyödyntäneet ja miten niitä mielestämme voisi muutenkin käyttää. Julkaiseminen jos mikä on kieliteollisuutta. Uskomme, että siinä Lingsoftin kieliteknologia voi olla avuksi.

Kilpailu lisääntyy, asioita täytyy automatisoida, informaatiota pitää myydä yhä monipuolisemmin ja asiakkaat on pidettävä tyytyväisinä.

Lingsoftin työkaluilla varmistat tekstien oikeellisuuden, nopeutat oikolukua niin kirjoitus- kuin taittovaiheessa sekä vähennät reklamaatioiden määrää. Alun perin virheettömään tekstiin voi helposti putkahtaa virheitä tuotantoprosessin eri vaiheissa. Automaattinen kielentarkistus vähentää tätä riskiä huomattavasti.

Lingsoft on toimitusjärjestelmien toimittajien ja lehtitalojen luotettu kumppani

Lingsoft on jo vuosia ollut erilaisten julkaisualan teknologiatoimittajien kumppani. Teknologioitamme ja tuotteitamme on integroitu eri järjestelmiin ja ympäristöihin, joissa ne toimivat luotettavasti ja tuottavat lisäarvoa niin kumppaneillemme kuin heidän asiakkailleenkin. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien suomalaisten ja ulkomaisten alan toimijoiden kanssa: Anygraaf, Digital Technology International, Grafimedia, Infomaker Scandinavia, OpenText, Profium, Saxotech, Scoop ja Tietoenator.

Myös monet lehtitalot ovat jo vuosia luottaneet Lingsoftin teknologiaan, sekä perusteknologioihin että erilaisiin valmiisiin ratkaisuihin. Esimerkkeinä vaikkapa Helsingin Sanomat, Aftonbladet ja Göteborgs Posten. Yhteistyömme on kestänyt jo vuosia, ja jatkossa pyrimme löytämään yhä uusia tapoja hyödyntää osaamistamme näiden tunnettujen lehtien kehittämisessä.

Kirjoittajan ja taittajan mainiot apuvälineet >>>
Puheteknologia luo uusia mahdollisuuksia >>>
Etsiminen ja tiedonhallinta, luokittelu ja tiedonlouhinta >>>
Sähköinen julkaiseminen tukee perinteistä julkaisemista >>>

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.