Lingsoft® 

Puheteknologia luo uusia mahdollisuuksia

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Puheteknologia – puheentunnistus ja puhesynteesi – on Suomessa vielä melko uusi asia. Erilaisia puheella ohjattavia palveluita tulee kuitenkin markkinoille koko ajan, ja tämä puheen uusi käyttötapa tulee varmasti mullistamaan jatkossa myös markkinointia.

Puhelin on useimmilla aina mukana, siitä ja sillä tavoittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Monet asiat toimivat jo kätevästi puhelimella, mutta kaikkea ei voi hoitaa puhumalla – ilman näppäimiä.

Lingsoftin puheentunnistus ja puhesynteesi ovat ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa erilaisia puheeseen perustuvia palveluja. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, joissa puheentunnistuksesta on hyöytä: automaattinen puhelinkeskus, sähköpostien kuunteleminen ja viesteihin vastaaminen puheella vaikkapa autoa ajaessa, erilaiset tiedustelut ja kyselyt, nopeat promootiot tai kampanjat. Suoraan sanottuna puheentunnistuksen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Case: Kampanja puhepalvelun avulla >>>
Case: Puhuva puhelinluettelo >>>

<<< Edellinen | Takaisin | Seuraava >>>

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.