Lingsoft® 

Puheteknologia luo uusia mahdollisuuksia

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Puheteknologia – puheentunnistus ja puhesynteesi – on Suomessa vielä melko uusi asia. Erilaisia puheella ohjattavia palveluita tulee kuitenkin markkinoille koko ajan, ja tämä puheen uusi käyttötapa tulee varmasti mullistamaan jatkossa myös markkinointia.

Puhelin on useimmilla aina mukana, siitä ja sillä tavoittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Monet asiat toimivat jo kätevästi puhelimella, mutta kaikkea ei voi hoitaa puhumalla – ilman näppäimiä.

Lingsoftin puheentunnistus ja puhesynteesi ovat ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa erilaisia puheeseen perustuvia palveluja. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä, joissa puheentunnistuksesta on hyöytä: automaattinen puhelinkeskus, sähköpostien kuunteleminen ja viesteihin vastaaminen puheella vaikkapa autoa ajaessa, erilaiset tiedustelut ja kyselyt, nopeat promootiot tai kampanjat. Suoraan sanottuna puheentunnistuksen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Käyttötilanne – puhuva puhelinluettelo

Mainostoimistosi ihmiset ovat aina liikkeellä, usein autolla. Handsfree on toki käytössä, mutta numero pitää kuitenkin aina näppäillä, kun tavoittelee kännykällä kollegaansa, asiakkaita tai vaikkapa tuttuja. Riski on pieni, mutta se on aina läsnä – ajatuksetkin kun ovat jo seuraavassa palaverissa.

Ratkaisu: Lingsoft Speech toteuttaa yrityksellesi puheella ohjattavan puhelinluettelon. Tehdään oma luettelo toimiston sisäiseen käyttöön ja lisäksi henkilökohtaiset luettelot kullekin työntekijälle. Asennuksen jälkeen käyttäjä soittaa aina yhteen ja samaan numeroon, jonka jälkeen kaikki hoituu puhumalla: Käyttäjä kirjautuu palveluun ja keskustelee sovelluksen puhesynteesin kanssa. Sovellus ohjaa käyttäjän haluttuun numeroon. Kädet pysyvät ratissa, ja asiat hoituvat sujuvasti ja turvallisesti.

<<< Edellinen | Takaisin | Seuraava >>>

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.