Lingsoft® 

Saatavuus, helppous, ymmärrettävyys

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Millainen oikeastaan on sanan rakenne? Tai millä tavalla lauseet rakentuvat kieliopillisesti? Ymmärtääkö ulkomaalainen helposti sanan kädessänikö? Miten uusi kieliteknologia voisi helpottaa lasten, opiskelijoiden tai maahanmuuttajien kielenoppimista? Voisiko kieliteknologia helpottaa erityisryhmien viestintää ja asiointia? Millaisia itseopiskeluratkaisuja kielityökalujen avulla voidaan kehittää?

Kieliteknologialla on suuret mahdollisuudet sekä vuorovaikutuksen helpottajana että oppimisen apuvälineenä.

Apuvälineet viestinnän avuksi

  • Imagetalk® Symbol Writer on symboliavusteinen kommunikointiohjelma henkilöille, joilla on puheen- tai kielenkehityksen vaikeus. Symbol Writer toimii Nokia 7710 -multimediapuhelimessa, jossa on kosketusnäyttö.

Käyttöä helpottavat sovellukset

Tekstien saavutettavuuden kannalta keskeisiä tietokoneohjelmiin perustuvia apuvälineitä ovat mm. ruudunlukuohjelmat, puhesyntetisaattorit ja puheella ohjattavat ohjelmat, jotka toimivat yhdessä eri ohjelmien kanssa.

Lingsoftin tuotteet:
  • Lingsoft Speech Controllerin avulla mm. näkövammaiset henkilöt voivat ohjata tietokonetta puheen avulla. Ratkaisu perustuu Lingsoftin kehittämään, puhujasta riippumattomaan puheentunnistukseen, ja se toimii tavallisessa Windows PC:ssä. Ohjelma on kehitetty yhdessä Näkövammaisten Keskusliiton kanssa.

Asiakkaita: koulut, yliopistot, järjestöt, yksityiset ihmiset.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.