Lingsoft® 

Lingsoft lanserar grammatikkontroll för Adobe InDesign och InCopy

Välj språk  
Sök på webbplatsen  

Lingsoft Ab Helsingfors, 22.4.2008 – De som använder DTP-program från Adobe kan nu använda Lingsofts högklassiga grammatikkontroll, som bl.a. är känd från Microsoft Word. Egenskapen kompletterar tidigare publicerad avstavningskontroll och korrekturläsning. Grammatikkontrollprogrammet innehåller fyra olika språkversioner (finska, svenska, norskt bokmål och danska) och levereras både för Windows- och för Mac-miljö.

Språkkontrollen i programmen från Adobe lyftes till ny nivå

Lingsoft kan nu leverera en grammatikkontrollegenskap för Adobe InDesign och versionerna CS2 och CS3 av InCopy. Kontrollen av de nordiska språken i dessa program från Adobe höjdes till en ny nivå i och med den nya produktversionen.

Lingsofts språkkontrollplugin för Adobe InDesign och InCopy ger i fortsättningen felmeddelanden även vid de grammatik- och stilfel som Lingsofts grammatikkontroll upptäcker samt föreslår korrigeringar.

”Den här produktlanseringen följer Lingsofts strategi att producera förstklassiga språkgranskningsverktyg för olika miljöer, så att språkgranskningen fungerar obehindrat under alla arbetsskeden både vid tidningshus och exempelvis reklambyråer. Lingsoft har redan tidigare erbjudit språkontrollicenser för Microsoft Office-produkter samt för avstavningskontroll och korrekturläsning förutom till Adobe InDesign och InCopy även till QuarkXPress 7 och CopyDesk 7”, konstaterar Lingsofts försäljnings- och marknadsdirektör Ari Nyfors.

Lingsoft Ab

Lingsoft är ett internationellt fullserviceföretag inom språkteknologi. Företaget tillhandahåller ett brett urval av produkter och tjänster för talat och skrivet språk. Lingsofts lösningar bygger på egna ord- och meningsanalyser med standardstatus i världen, och företaget levererar bl.a. språkgranskningsverktyg till Microsofts Office-produktgrupp för totalt sex språk.

Lingsofts språklösningar bidrar till organisationers framgång. Företaget erbjuder allt från översättningar och ordlistor till verktyg för författare och läsare, textutvinning, undervisningsapplikationer och röststyrda tjänster.

Mer information:

Lingsoft Ab –sales@lingsoft.fi

 
Skriv ut   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Ltd.