Lingsoft® 

Talverktyg: minska kostnader

Välj språk  
Sök på webbplatsen  

Vill du ge kunderna bättre och mer kostnadseffektiv service per telefon? Skulle du vilja ha en del av kundtjänsten som självservice och samla all service under ett nummer? Vill du ha tillgång till information och tjänster per telefon, när som helst, var du än befinner dig? Vore det inte praktiskt att ha händerna fria medan du använder olika program?

Talteknologitjänster för lättanvänd självservice

Talet är vårt naturliga sätt att kommunicera med omgivningen. Talteknologi är ett av de viktigaste framtidsområdena. De som använder mobila tjänster har varit, och är fortfarande, pionjärer på detta område. Nu är denna teknologi tillgänglig för alla. Vårt urval av automatiska taltjänstprodukter gör att användaren har tillgång till dina tjänster varje dag, dygnet runt. Investeringar i taltjänster betalar sig själva mycket snabbt. Det finns helt enkelt otroliga möjligheter! Kontakta Lingsoft om du vill ha mer information om taltjänster.

Taligenkänning fungerar

Användningsområden för automatisk taligenkänning är bl.a. talstyrning av datorer och databasförfrågningar (t.ex. förfrågningar om tidtabeller, lotterivinster eller börsnoteringar), lagerplock och centrala kundtjänster med självservice för företagskunder.

Lingsofts produkter:

Lingsoft Speech Controller gör att du kan styra datorn med din röst. Programmet är oberoende av röstvariationer och grundar sig på en förutbestämd vokabulär.
Lingsoft Speech Portal erbjuder börsnoteringar, israpporter och lokal trafikinformation m.m. Portalen uppdateras kontinuerligt, och är kostnadseffektiv. Ditt företag kan även lägga ut sin kundtjänst med självservice på entreprenad till Lingsoft Speech Portal.

Att förvandla text till talat språk genom talsyntes

Talsyntes innebär att text omvandlas till tal. Den är användbar för uppläsning av korta textstycken, olika automatiska telefonmeddelanden och ett antal tillämpningar inom självservice.

Språken innefattar alla stora europeiska språk (tillsammans med samarbetspartner).
Våra kunder är bl.a. olika kundtjänster och leverantörer av talstyrningsprogram.

 
Skriv ut   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Ltd.