Lingsoft® 

Lingsoft Proofreader Server selainsovellusten oikolukuun

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Oletko tottunut korkealaatuiseen vuorovaikutteeseen oikolukuun ja kieliopintarkistukseen Microsoft Wordin kaltaisissa tekstinkäsittelyohjelmissa? Kaipaatko näitä tarkistinominaisuuksia yhä yleistyvissä selainsovelluksissa? Oletko huomannut kuinka helposti tekstiin eksyy lyöntivirheitä kiiretilanteissa? Ja kielioppivirheitä kun kopioit ja liität tekstikappaleita paikasta toiseen?

Vuorovaikutteiset tarkistintyökalut, kuten ne jotka löydät Microsoft Wordista, ovat olennainen osa jokapäiväistä tekstinkäsittelyä. Punaiset ja vihreät alleviivaukset tarjoavat nopean avun, jolla välttää tyypilliset kirjoitusvirheet. Lingsoft Proofreader Server tarjoaa nyt nämä tutut tarkistintyökalut myös verkkoselaimissa toimivien sovellusten tekstisisällön kielentarkistukseen. Sen ohjelmointirajapinta tukee kaikkia saatavilla olevia Lingsoftin oikoluku- ja kieliopintarkistinkieliä.


Lingsoft Proofreader Server on verkkopalvelimella toimiva Java-sovellus, joka lataa AJAX-käyttöliittymäkomponentin selainsovellukseesi ja mahdollistaa sovellukseen syötettävän tekstin tarkistuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Se ei vaadi loppukäyttäjältä ohjelma-asennuksia, vain pienen koodinpätkän selainsovelluksen tekstikenttiin ja tarkistintyökalujen asentamisen verkkopalvelimelle.

Lingsoft Proofreader Server vaatii sovitustyötä julkaisujärjestelmään. Lingsoft toimittaa palvelimella ajettavat Java-rajapintaiset tarkistinkomponentit sekä AJAX-käyttöliittymäkomponentit sovitettaviksi verkkojulkaisujärjestelmään. Toimitukseen sisältyy sovitusta ja asennusta helpottava perusteellinen dokumentointi esimerkkikoodeineen ja -skripteineen. Lingsoft Proofreader Serveriä voi myös käyttää organisaationlaajuisten käyttäjäsanastojen ja kirjoitussääntöjen ylläpitoon tuotantoympäristöissä, joissa tekstiä käsitellään esim. Adobe InDesignilla ja InCopylla.

Ominaisuudet ja tekninen ympäristö

  • Kielet: suomi, ruotsi, ruotsi finlandismisäännöillä (Svefix), norja (Bokmål ja Nynorsk - jälkimmäisessä vain oikoluku), tanska, saksa (vain oikoluku), englanti (vain oikoluku). Kysy lisää mahdollisista muista kielistä.

  • Tuetut selaimet: Microsoft Internet Explorer Windowsille (viimeisin versio), Mozilla Firefox Windowsille, Linuxille ja Mac OS X:lle (viimeisin versio). Javascriptin tulee olla sallittu. Saattaa toimia myös muissa selaimissa, jotka tukevat ns. Design Modea.

  • Verkkopalvelimen ajoaikainen ympäristö: Sun Microsystemsin Java SE 5.0 tai uudempi ja Tomcat 5.5 Servlet Container tai uudempi.

Lue lisää tästä, jos haluat tietää tarkemmin Lingsoft Proofreader Serverin toiminnasta.

Kysy lisätietoa.

Pyydä tarjous sähköpostitse tai soita (02) 2793 300.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.