Lingsoft söker frilansundertextare

Lingsoft Language Services Oy är en av Finlands ledande språktjänstbyråer. Företaget har 20 års erfarenhet av flerspråkiga kommunikationstjänster, från EU-översättningar till programlokalisering och programtextning. Tillsammans med de övriga företagen inom Lingsoft-gruppen erbjuder vi våra kunder mångsidiga språkhanteringstjänster och -lösningar – förutom översättningar och programtextningar erbjuder vi också exempelvis dikteringstjänster, termhantering, språkgranskningslösningar, röststyrda tjänster samt e-böcker.

Vi söker till vårt programtextningsteam fler kunniga och entusiastiska

FRILANSUNDERTEXTARE

för textning av svenskspråkiga TV-program till svenska. Programtextningen riktar sig till bl.a. hörselskadade, språkstuderande eller tittare som av ett eller annat skäl vill följa med TV-program utan ljud eller med undertexter.

Vi söker dig som har

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga projekt, orientering och skolning inför dina arbetsuppgifter samt en möjlighet att i arbetet som undertextare själv få pröva på och utveckla nya arbetsmetoder assisterade av språkteknologi.

Intresserad? Skicka din ansökan och CV till adressen jobs(at)lingsoft.fi. Frågor som berör uppgiften kan skickas till samma adress.

Frågor som berör tjänsten kan skickas till adressen jobs@lingsoft.fi. För mer information om vårt företag och våra tjänster, besök vår hemsida: www.lingsoft.fi.