Lingsoft® 

EU ja julkishallinto

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Yksi Lingsoft Translationsin keskeisistä osaamisaloista on julkishallinnon ja Euroopan unionin asiakirjojen käännökset. Yhteistyömme Euroopan komission, Euroopan parlamentin, EU:n talous- ja sosiaalikomitean sekä Euroopan unionin elinten käännöskeskuksen kanssa on ollut tiivistä.

Olemme kääntäneet Euroopan parlamentille runsaasti vetoomuksia, pöytäkirjoja, parlamentin jäsenten kysymyksiä, lausunto-, mietintö- ja esityslistaluonnoksia, työasiakirjoja, tiedonantoja sekä muita tekstejä. Euroopan komissiolle olemme kääntäneet runsaasti säädöstekstejä, eri politiikanaloja käsitteleviä tiedotustekstejä sekä Euroopan komission jäsenten vastauksia Euroopan parlamentin kysymyksiin. CdT:n kautta olemme toimittaneet monenlaisia tekstejä useille Euroopan unionin erillisvirastoille. Talous- ja sosiaalikomitean sekä alueiden komitean käännökset ovat olleet etupäässä hallintoa ja unionin laajenemista koskevia tutkimuksia.

EU:n virallisten asiakirjojen kieli on tarkoin säädeltyä, mikä on luonnollisesti otettava huomioon käännöksissä. Tätä työtä tukemaan Lingsoftissa on kehitetty ainutlaatuinen kielentarkistuksen työkalupakki, johon kuuluvat sekä EU-kielen käsikirja että sen pohjalta toteutettu MS Wordissa toimiva suomenkielinen EU-kielen tarkistin.

Euroopan unionin eri toimielinten lisäksi Lingsoft Translations on toimittanut käännöksiä ja kielentarkistuspalveluita niin ministeriölle, valtion virastoille kuin kuntatason toimijoillekin. Tuoreimmat yhteistyötahot ovat Opetushallitus ja työministeriö sekä Turun kaupunki. Toimeksiannot ovat olleet luonteeltaan hyvin monipuolisia: sekä lakiehdotuksia, mietintöjä ja raportteja että Internet-sivustoja, tiedotteita ja koulutusmateriaaleja.

Ota yhteyttä: Projektipäällikkö Riikka Mäkinen.
Pyydä tarjous

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.