ALUSSA OLI SANA

lingsoft-k.jpg

Nyt sanoja on määrättömästi. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään, tuottamaan, löytämään, saavuttamaan, käyttämään ja muokkaamaan kielellistä tietoa sanojen täyttämässä, digitaalisessa ja monikielisessä maailmassa.

Lingsoft on täyden palvelun kielitalo, Suomen ja Pohjoismaiden johtava kielipalvelujen ja kieliteknologiaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme monipuolisia palveluja ja ratkaisuja sekä puhutun että kirjoitetun kielen analyysiin, käsittelyyn, tuottamiseen ja hallintaan.

Haluamme ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja luoda jokaisen organisaation tarpeisiin juuri sille arvoa tuottavan ratkaisun tai palvelukokonaisuuden. Emme tyydy tavanomaiseen, vaan uskallamme ajatella ja tehdä toisin, olipa kyseessä räätälöity käännöspalvelu, automatisoitu monikielinen sisällöntuotantoprosessi, sovelluksen lokalisointi, videoklippien tekstitys, haastattelujen tai sanelujen litterointi, teksti- ja AV-aineistojen analyysi, datan anonymisointi, asiakaspalvelun automaatio, puheohjattu käyttöliittymä, tekstien asiasanoittaminen tai brändikielen hallinta. Kaiken keskiössä on kieli – teksti, puhe ja merkitykset.

Ratkaisumme perustuvat omiin, maailmalla standardin aseman saavuttaneisiin lause- ja sana-analyysiteknologioihin sekä alan standardeihin. Hyödynnämme, kehitämme ja testaamme teknologioita myös omissa kielipalveluissamme, joissa teknologia yhdistyy joustavaan ja ketterään asiakaspalveluun. Näin autamme asiakkaitamme ottamaan organisaation kielen hallintaan ja luomaan tuottoa sen kielelliselle pääomalle.