Lingsoft® 

Lingsoft ja Microsoft solmivat kielentarkistustyökaluja koskevan mittavan sopimuksen

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

7.4.2005 – Lingsoft on tehnyt Microsoftin kanssa sopimuksen, jossa uusitaan jo toistamiseen noin puolet Lingsoftin kehittämien, Microsoftille lisensoitujen kielentarkistustyökalujen sopimuksista. Tämän merkittävän sopimuksen yhteydessä Lingsoft myös tarkistaa ja päivittää kaikki Microsoftille lisensoimansa kielentarkistustyökalut varmistaakseen sen, että työkalut ovat jatkossakin Microsoftin teknisten vaatimusten sekä tietoturvaa ja kielellistä laatua koskevien standardien mukaisia - näihin kuuluvat muiden muassa useiden kansallisten oikeinkirjoituskäytäntöjen viimeisimmät muutokset.

Laaja valikoima kielityökaluja

Sopimuksiin kuuluvia kielentarkistustyökaluja on kaikkiaan 21 kappaletta. Niihin kuuluu täysi sarja kieliopintarkistimia, oikeinkirjoituksen tarkistimia, tavuttimia ja synonyymisanakirjoja ruotsille, tanskalle, norjalle (bokmål) ja suomelle, oikeinkirjoituksen tarkistin ja tavutin norjalle (nynorsk) sekä oikeinkirjoituksen tarkistin, tavutin ja synonyymisanakirja saksalle (kattaa sekä vanhat että uudet oikeinkirjoitussäännöt). Nämä tarkistustyökalut sisältyvät tällä hetkellä Microsoft Officeen ja muihin Microsoft-sovelluksiin, ja niitä käyttävät siten miljoonat ihmiset Pohjoismaissa ja saksankielisissä maissa.

Nämä sopimukset jatkavat Lingsoftin ja Microsoftin jo lähes vuosikymmenen kestänyttä kumppanuutta, jonka puitteissa Lingsoft on toimittanut Microsoftin alihankkijana laadukkaita tarkistimia Pohjoismaiden ja Saksan markkinoille. Yhteistyö alkoi jo vuonna 1996, kun Lingsoft sopi Microsoftin kanssa toimittavansa sille joukon suomen kielen tarkistustyökaluja.

Lingsoft Oy

Lingsoft luo ratkaisuja kielen käsittelemiseen ja ymmärtämiseen. Ohjelmistokehityksessä yritys on erikoistunut kielentarkistustyökalujen, kieliopintarkistimien, puheen tuottamiseen ja tunnistamiseen liittyvien sovelluksien sekä laadukkaan dokumentoinnin varmistamiseen suunniteltujen tekstinlouhintatyökalujen toimittamiseen.

Lisätietoja:

Juhani Reiman
Toimitusjohtaja
Lingsoft Oy
045 670 6770

© 2005 Lingsoft Oy

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.