Lingsoft® 

Käännöskoordinaattori, 2 paikkaa, Lingsoft Language Services Oy, Turku

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft Language Services Oy on yksi Suomen suurimmista kielipalvelutoimistoista, jolla on 30 vuoden kokemus monikielisen viestinnän palveluista aina EU-käännöksistä ohjelmistolokalisointiin. Yhdessä Lingsoft-ryhmän muiden yritysten kanssa tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia kielenhallintapalveluja ja -ratkaisuja - käännösten ja ohjelmatekstitysten lisäksi esimerkiksi lääkärisanelujen purkupalvelua, terminhallintaa, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

Haemme kesäksi Turun toimipisteeseemme innokkaita ja reippaita

KÄÄNNÖSKOORDINAATTORIHARJOITTELIJOITA


Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. käännösprojektien koordinointia sekä erilaisia käännösprojektien valmisteluun ja hallintaan liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta
  • palavaa kiinnostusta kielipalvelualaa kohtaan
  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. käännöstiede, kieliteknologia, kauppatieteet, tietojenkäsittelytiede)
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyviä IT-taitoja, näppärää tietokoneen käsittelyä ja kykyä omaksua nopeasti uusia työkaluja (kymmensormijärjestelmä ja kokemus käännöstyökaluista ovat plussaa!)
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (muu kielitaito, erityisesti ruotsi, katsotaan eduksi)
  • kykyä oppia nopeasti ja halua tarttua haasteisiin
  • aloitteellisuutta ja hyviä ryhmätyötaitoja
  • nopeutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä
  • avointa asennetta ja intoa kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan ja monipuolisen kesäharjoittelun dynaamisessa ja nuorekkaassa työyhteisössämme, näköalapaikan käännös- ja kieliteknologia-alan tuoreimpiin innovaatioihin sekä mahdollisuuden löytää oma vihreä oksasi jatkuvasti kehittyvällä kielipalvelutoimialalla.

Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 3-6 kk, aloitus toukokuun aikana. Yliopiston harjoittelutuki lasketaan eduksi, mutta se ei ole edellytys valituksi tulemiselle.

Innostuitko? Lähetä hakemuksesi 27.4.2018 mennessä osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. Liitä mukaan CV sekä halutessasi 1 - 2 minuutin pituinen esittelyvideo, jossa kerrot miksi juuri sinä olet paras valinta harjoittelijaksi Lingsoftiin. Video on suositeltava, sillä se nopeuttaa hakemusten käsittelyä. Lähetä hakemukseksi otsikolla Kesäharjoittelu 2018 ETUNIMI SUKUNIMI.

Tehtävää koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen mari.rannanautio@lingsoft.fi. (lisää otsikkoon Kesäharjoittelu 2018).
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme saat osoitteesta www.lingsoft.fi.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.