Lingsoft® 

Lingsoft osti terveydenhuollon Dicteon-sanelujärjestelmän liiketoiminnan Arcusys Oy:ltä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft Oy on ostanut Arcusys Oy:ltä Dicteon-liiketoiminnan. Kauppaan sisältyvät kaikki toimitetut digisanelujärjestelmät asiakkuuksineen, joista suurimpia ovat HUS, Oulun yliopistollinen sairaala, Espoon kaupunki sekä Acute-potilastietojärjestelmää käyttävät terveydenhuollon yksiköt. Yhteensä Dicteon-digisanelujärjestelmä on käytössä yli 7 000 työasemassa suomalaisen erikoissairaanhoidon ja terveydenhuollon yksiköissä ympäri maan.

Asiakkaille Dicteon-palvelut säilyvät aluksi ennallaan. Palvelua kehitetään edelleen, ja asiakkailla on mahdollisuus saada käyttöönsä Lingsoftin terveydenhuollon kielentarkistusohjelma sekä puheentunnistus- ja sanelupurkupalveluita.

”Uskomme, että löysimme Dicteonille parhaan kehittäjän. Meille on tärkeätä, että asiakkaamme suomalaisessa terveydenhuollossa saavat jatkossakin samaa luotettavaa palvelua, laajennettuna Lingsoftin palveluilla ja ratkaisuilla. Uskon, että Lingsoft pystyy terveydenhuollon kieliosaamisellaan tekemään Dicteonista maailman parhaan ratkaisun potilaskirjausten pohjaksi”, sanoo Arcusys Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hurskainen.

”Lingsoftin tavoitteena on palvella Dicteon-asiakkaita paremmin tuomalla heidän käyttöönsä kaikki Lingsoftin kielityökalut kielentarkistimista ja puheentunnistuksesta alkaen. Lingsoftin tavoitteena on olla johtava yritys terveydenhuollon dokumentaation tuottamisen ja käytön ratkaisuissa”, toteaa Lingsoft Oy:n toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Lingsoft Oy on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen kielipalveluita ja -ratkaisuja, kuten käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Lingsoft Oy on myös erityisesti terveydenhuollon potilasdokumentaation tuottamiseen ja kehittämiseen keskittynyt yritys.

Arcusys on innovatiivinen tietotekniikan palveluyritys, jolla on toimipisteet Joensuussa, Helsingissä, Oulussa ja Petroskoissa. Arcusys on erikoistunut avoimen lähdekoodin asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin. Avoimen lähdekoodin ammattilaisena Arcusys tarjoaa kohdennettuja sovelluksia, joiden avulla asiakkaat saavat mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.