Lingsoft® 

Turun kaupunginkirjasto tunnissa julkaistu

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 2.10.2013 – Turun kaupunginkirjasto on julkaissut monikanavaisen Turun kaupunginkirjasto tunnissa -sanaston kirjaston 17.9.2013 vietetyn 150-vuotisjuhlan kunniaksi.

Turun kaupunginkirjasto tunnissa -sanasto on rennolla otteella tehty, nopeasti luettavissa ja omaksuttavissa oleva tietopaketti, joka kertoon yhden Suomen vanhimman ja samalla nykyaikaisimman kirjaston puolitoistavuosisataisesta historiasta ja nykyisyydestä sekä sen toimijoista ja siihen liittyvistä käsitteistä.

Sanaston laatimiseen on osallistunut kirjaston oma henkilökunta, ja sen tavoitteena on esitellä tämän juuriltaan vankan ja ajassa elävän kirjastolaitoksen käsitteistöä kirjaston asiakkaille, asianharrastajille ja suurelle yleisölle. Sanasto kulkee kätevästi mukana taskussa ja laukussa, ja sen voi ladata puhelimeen, lukea sähköisenä e-kirjana tai kuunnella audiokirjana.

Monikanavaisena julkaistava sanasto on Turun kaupunginkirjaston ja Lingsoftin yhdessä julkaisema kirjanen, joka ilmestyy kirjaston 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Sanasto kuuluu Lingsoftin One-Hour Words -julkaisusarjaan.

Sanastot tunnissa

Lingsoft Oy:n monikanavaisen One-Hour Words -julkaisusarjan ideana on valita jokin aihe ja tiivistää siitä keskeiset tiedot sanastoksi. Lopullisesta tuotteesta tulee mieleen perinteinen tietosanakirja, mutta jokainen One-Hour Words -sanasto on luettavissa kuitenkin vaikka tunnissa.

Palkittu integroidun markkinoinnin innovaatio

One-Hour Words -sarjan sanastot julkaistaan neljässä eri muodossa. Perinteisen paperiversion lisäksi One-Hour Words -sanastoihin voi tutustua Internet-pohjaisena mobiilisovelluksena, Internetistä ladattavana sähköisenä e-kirjana sekä tekopuheena toteutettuna äänikirjana.

Uuden Teknologian Säätiö palkitsi jo vuonna 2008 innovaatiopalkinnollaan Lingsoftin One-Hour Words -konseptin, jossa uusi tekniikka yhdistyy uudenlaiseen integroituun markkinointiin. One-Hour Words -sarjassa on ilmestynyt jo lukuisia sanastoja, joiden aiheina ovat olleet mm. Mikael Agricola, Alvar Aalto ja Suomen puolustus.

Lisätietoja

Jarmo Heikkilä
Toimitusjohtaja / Ellibs Oy
jarmo.heikkila@ellibs.com
CFO / Lingsoft Oy
puh. (02) 2793 300, 040 846 4331

Inkeri Näätsaari
Kirjastopalvelujohtaja
inkeri.naatsaari@turku.fi
Turun kaupunginkirjasto
puh. 02 262 0650, 050 590 7691

Turun kaupunginkirjasto tukee arjen hallintaa, osaamista, luovuutta ja aktiivista kansalaisuutta. Sitä varten kirjasto välittää ja jäsentää tietoa ja kulttuuria sekä tarjoaa mahdollisuuksia yhteisen kulttuuriperinnön käyttöön ja rikastuttamiseen. Turun kaupunginkirjasto on Varsinais-Suomen maakuntakirjasto, jonka tehtävänä on tukea koko maakunnan kirjastopalveluja ja niiden uudistumista.

Lingsoft Oy on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Kirjakauppamme e-kirjat edustavat alansa terävintä kansainvälistä kärkeä. Ellibs tarjoaa asiakkailleen automatisoituja elektroniseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä palveluja. Yhteystyökumppaneitamme ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin Euroopassa.

Lingsoftin One-Hour Words -sanakirjat on tarkoitettu kaikille uteliaille ihmisille tilanteisiin ja harrastuksiin, joissa on hetki aikaa tutustua johonkin asiaan. Niiden avulla jokainen pääsee asiaan sisälle ja saa uusia oivalluksia tunnissa.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.