Lingsoft® 

Lingsoft osti Suomen Puheentunnistuksen liiketoiminnan

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki 20.2.2013 – Lingsoft on ostanut Suomen Puheentunnistuksen liiketoiminnan 15.2.2013 tehdyllä kaupalla. Samassa yhteydessä Suomen Puheentunnistuksen työntekijät siirtyvät Lingsoftin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Suomen Puheentunnistuksen asiakkuuksiin kaupalla ei ole vaikutusta.

”Olen hyvin tyytyväinen tehtyyn kauppaan. Asiakastyytyväisyytemme on ollut aina hyvä, ja uskon, että Lingsoftin resurssit auttavat parantamaan sitä vielä entisestään”, sanoo Jari Nieminen, Suomen Puheentunnistuksen projektipäällikkö.

”Suomen Puheentunnistuksen asiakaskunta ja teknologiat sopivat erinomaisesti yhteen Lingsoftin kanssa. Uskon, että Suomen Puheentunnistuksen asiakkaat tulevat hyötymään Lingsoftin laajasta kieliteknologiaratkaisujen tarjonnasta”, sanoo Juhani Reiman, Lingsoft Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja

Juhani Reiman
toimitusjohtaja
puh. 045 670 6770

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.