Lingsoft® 

Suomen puolustus tunnissa uudistettuna painoksena – nyt myös englanniksi

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Helsinki 27.9.2012 – Puolustusministeriö julkaisee Lahdessa 27.–29.9.2012 järjestettävillä Suomen Turvallisuus ja Puolustus -messuilla uudistetun version monikanavaisesta Suomen puolustus tunnissa sanastosta, joka ilmestyy nyt suomen- ja ruotsinkielisten versioiden lisäksi myös englanninkielisenä. Suomen puolustus tunnissa kirjanen on rennolla otteella tehty, nopeasti luettavissa ja omaksuttavissa oleva tietopaketti Suomen puolustuksesta, sen rakenteesta, toimijoista ja käsitteistä. Sanaston laatimiseen ovat osallistuneet puolustusministeriön asiantuntijat, ja sen tavoitteena on esitellä jatkuvasti muuttuvan puolustushallinnon kansallista ja kansainvälistä käsitteistöä poliittisille päättäjille, asianharrastajille ja suurelle yleisölle. Se kulkee kätevästi mukana taskussa ja laukussa, ja sen voi ladata puhelimeen, lukea sähköisenä e-kirjana tai kuunnella audiokirjana.

Monikanavaisena julkaistava sanasto on puolustusministeriön ja Lingsoftin yhdessä julkaisema kirjanen, joka ilmestyi ensimmäisen kerran ennen kevään 2011 eduskuntavaaleja. Sanasto kuuluu Lingsoftin One-Hour Words julkaisusarjaan.

Palkittu integroidun markkinoinnin innovaatio

Lingsoft Oy:n monikanavaisen One-Hour Words -julkaisusarjan ideana on valita jokin aihe ja tiivistää siitä keskeiset tiedot sanaston muotoon. Lopullisesta tuotteesta tulee mieleen perinteinen tietosanakirja, mutta jokainen One-Hour Words sanasto on luettavissa kuitenkin vaikka tunnissa.

One-Hour Words -sarjan sanastot julkaistaan neljän eri kanavan kautta. Perinteisen paperiversion lisäksi One-Hour Words sanastoihin voi tutustua mobiilisovelluksena, Internetistä ladattavana sähköisenä e-kirjana sekä tekopuheena toteutettuna äänikirjana. Uuden Teknologian Säätiö palkitsi vuonna 2008 innovaatiopalkinnollaan Lingsoftin One-Hour Words konseptin, jossa uusi tekniikka yhdistyy uudenlaiseen integroituun markkinointiin.

Juhani Reiman
Toimitusjohtaja
Lingsoft Oy
puh. (02) 2793 300

Jyrki Iivonen
Viestintäjohtaja
Puolustusministeriö
puh. (09) 1608 8200

Puolustusministeriön tehtävänä on valtioneuvoston osana ja oman hallinnonalansa ohjaajana vastata kansallisesta puolustuspolitiikasta ja turvallisuudesta sekä kansainvälisestä puolustuspoliittisesta yhteistyöstä.

www.defmin.fi

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

www.lingsoft.fi
www.onehourwords.com

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.