Lingsoft® 

Lingsoft kutsuu asiakkaitaan Valtio Expoon

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 8.5.2012 – Valtio Expo on Valtiokonttorin järjestämä messutapahtuma valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille. Valtio Expo järjestetään 15. toukokuuta Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tapahtuma on avoinna klo 8.30–17.00.

Valtio Expo esittelee valtionhallinnon ajankohtaiset aiheet ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Tapahtuman teemana on tänä keväänä avoin ja uudistuva valtionhallinto. Mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja ja keskustelunavauksia on tarjolla useassa eri salissa. Teemoina ovat henkilöstö, ICT, kansalaispalvelut, talous, tiedolla johtaminen ja viestintä.

Lingsoft osallistuu tänäkin vuonna Valtio Expoon. Lingsoftin messuosastolla 50 voit osallistua kolmen mielenkiintoisen e-kirjapaketin arvontaan Lingsoftin tytäryhtiön Ellibs Oy:n e-kirjavalikoimista.

"Tule myös kuuntelemaan tietoiskumme Nautica-saliin klo 13.00–13.20. Tietoiskumme aiheena on tänä vuonna ”Organisaation kieli kuriin Lingsoftin kielityöpöydällä”. Kerromme, miten Lingsoft voi auttaa organisaatiotasi viestimään yhtenäisemmin sekä sisäisesti että ulkoisesti uuden kieliteknologian avulla," myyntijohtaja Ilona Eloranta kehottaa.

Lisätietoja tapahtumasta
Ilmoittautuminen messuille

Lingsoft Oy

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Mm. Microsoft Office -tuoteperheen seitsemän kielen tarkistimet tulevat Lingsoftilta. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Ratkaisut perustuvat Lingsoftin itse kehittämään, maailmalla jo standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.