Lingsoft® 

Lingsoft Translations käännöskumppaniksi mainostoimistokilpailutuksiin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Markkinointi- ja viestintäpalveluiden kysyntä julkisella puolella kasvaa koko ajan. Hilma-palvelussa julkaistaviin Mainonta- ja markkinointipalvelut -hankintanimikkeistöön liittyvissä tarjouskilpailuissa on usein mukana myös vaatimus tarjota käännöksiä.

Myös yritysasiakkaat tarvitsevat käännöksiä markkinointiviestintäänsä.

Lingsoft Language Services Oy on Hansel-hyväksytty valtionhallinnon käännöstoimittaja. Asiakkaisiimme kuuluu ministeriöitä sekä muita julkishallinnon toimijoita. Toimitamme käännöksiä myös vientiyrityksille ja mainostoimistoille.

Meillä on kokemusta julkisiin tarjouskilpailuihin osallistumisesta, ja ymmärrämme, mitä tietoja tarjouksiin tarvitaan. Olemme kääntäneet runsaasti matkailuun ja markkinointiin liittyviä tekstejä, ja tiedämme, mitä markkinointiaiheisten tekstien käännöksiltä vaaditaan. Olemme mielellämme käytettävissä kumppanina kaikissa tarjouksissanne sekä myös muissa käännöstöissä.

Pyydä tarjousta käännöspalveluistamme lähettämällä yhtedenottopyyntö sähköpostilla osoitteeseen ilona.eloranta@lingsoft.fi tai soittamalla numeroon 040 573 6778. Annan mielelläni lisätietoja kielivalikoimastamme, referensseistämme sekä palveluistamme.

Lisätietoja

Lingsoft Translations
Ilona Eloranta
Myyntijohtaja
Puh. 040 573 6778

ilona.eloranta@lingsoft.fi

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.