Lingsoft® 

Ellibsillä jo yli 65 000 e-kirjaa iPadille

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 2.1.2011 – Applen iPad rantautui Suomeen marraskuun viimeisenä päivänä, ja se sai osakseen melkoisen huomion, kuten Apple-tuotteet yleensä. Laitteita on kauppiaiden mukaan myyty odotusten mukaisesti, ja "salaisena" julkaisupäivänä niitä jopa jonotettiin jo aamu seitsemästä lähtien, kirpeästä pakkasesta huolimatta.

Applen iPad on puhuttanut myös kustannusalaa, ja useat suomalaisetkin kustantajat ovat jo pitkään kehittäneet omaa aineistoaan sähköiseen jakeluun sopivaksi. Kokemukset osoittavat jo nyt, että iPadin kaltaiset laitteet ovat lisänneet merkittävästi sähköisten sisältöjen kysyntää. Erityisesti e-kirjojen myynti on ollut vahvassa kasvussa. Amerikassa lähes kaikki uutuuskirjat ovat nykyään saatavilla myös sähköisinä, ja toisinaan jopa ennen painettuja kirjoja.

Suomessa sähköisten kirjojen tarjonta on ollut hyvin rajoitettua. Poikkeuksen muodostaa alalla jo vuodesta 2002 toiminut Ellibs Oy, jonka koko liiketoiminta keskittyy sähköisiin kirjoihin. "Ellibsin yli 65 000 e-kirjan valikoima on käytettävissä myös iPadilla ja iPhonella, mikä on näkynyt myös yrityksen myynnissä hyvin positiivisesti", toteaa Ellibsin toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä.

Lukutottumuksien muutoksestakaan ei enää oikein ole kyse, vaan enemmänkin siitä, että sisältöjä haetaan ja halutaan ostaa juuri tiettyyn hetkeen ja tarpeeseen sopivasti. "Tällaisten iPadin kaltaisten laitteiden sekä ostamisen vaivattomuuden myötä myös e-kirjat tulevat osaksi arkipäivää, sillä kuluttajalle merkitsevintä on tarjolla oleva sisältö, tekniikasta riippumatta", Heikkilä kiteyttää.

Lisätietoja

info@ellibs.com
Puhelin: (02) 279 3300

Ellibs Oy

Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Ellibs tarjoaa asiakkailleen automatisoituja elektroniseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä palveluja. Yhteistyökumppaneita ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Ellibsin e-kirjakaupassa on jo yli 60 000 e-kirjaa, ja valikoima laajenee päivittäin. Ellibs Oy on osa Lingsoft-konsernia.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.