Lingsoft® 

Lingsoftin naiset reippaina Kuntovitosella

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lauantaina 22. toukokuuta 2010 järjestettiin Turun katukuvassa hyvin näkyvä Naisten Kuntovitonen jo 24. kerran. Lingsoft osallistui tapahtumaan energisellä 15 naisen joukkueella.


Paavo Nurmen stadion kylpi auringossa, ja alkukesän vihreä Turku näytti parhaat puolensa niin kuntoilijoille kuin heitä kannustamaan tulleille tukijoukoille. Päivän aikana Kuntovitosen osallistujille oli tarjolla erilaisia jumppia, hemmotteluhoitoja, musiikkia sekä tapahtuman huipentanut kävely- tai juoksulenkki.

– Tapahtuma oli hyvä tilaisuus jutella työkavereiden kanssa niitä näitä ja kaikkea muuta kuin työasioita. Lisäksi tuli tutustuttua taas vähän paremmin niihin, joiden kanssa ei muuten tule oltua päivittäin tekemisissä. Kaiken kaikkiaan päivä oli erittäin antoisa - tästä alkaa nyt monivuotinen perinne, toteaa Lingsoftin COO Ilona Eloranta.

Iloisen keltaoransseihin joukkuepaitoihin sonnustautunut Lingsoftin tiimi näkyi kauas monituhatpäisestä kuntoilijanaisten joukosta. Reitti kulki pitkin Aurajoen vartta, ja molemmin puolin jokea oli myös Lingsoftin miehiä kannustamassa.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.