Lingsoft® 

Tulkkaus

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoftin kokeneet ja ammattitaitoiset tulkit varmistavat viestin välittymisen monikielisissä viestintätilanteissa oikealla kielellä ja oikealla tavalla.

Tarjoamme konsekutiivi-, simultaani- ja kuiskaustulkkausta usealla kielellä. Kauttamme saatte asiantuntevat tulkit, ja halutessanne hoidamme myös tilaisuuden tulkkaukseen liittyvät tekniset järjestelyt.

Konsekutiivitulkkaus

Konsekutiivi- eli peräkkäistulkkausta suosittelemme neuvotteluihin, tapaamisiin ja seminaareihin, joissa on käytössä kaksi kieltä ja tulkkausta tarvitaan molempiin suuntiin. Konsekutiivitulkkauksessa yleisö ja puhuja voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään, eikä siinä vaadita tulkkauslaitteistoja. Ohjelmaa ja esiintymisiä laadittaessa on otettava huomioon, että konsekutiivitulkki tarvitsee oman aikansa tulkkaamiseen.

Simultaanitulkkaus

Simultaanitulkkausta suosittelemme seminaareihin ja tilaisuuksiin, joissa puheenvuoroja tulkataan useammalle kielelle. Simultaanitulkkausta varten tarvitaan simultaanitulkkauslaitteet, mikäli tilassa ei näitä ole valmiina.

Kuiskaustulkkaus

Kuiskaustulkkaus on simultaanitulkkauksen erikoislaji, jossa tulkki tulkkaa samanaikaisesti puhetta ilman simultaanitulkkauslaitteistoja pienelle (enintään kolmen henkilön) ryhmälle. Kuiskaustulkkauksen rajoitusten vuoksi suosittelemme sitä ainoastaan erikoistapauksiin.

Konsultointi

Tulkin kanssa toimiminen vaatii ammattitaitoa myös puhujilta ja tilaisuuksien järjestäjiltä. Tulkkikoordinaattorimme huolehtivat siitä, että tilaisuuden järjestelyissä otetaan huomioon myös tulkkauksen vaatimukset. Tarvittaessa valmennamme puhujat esiintymään luontevasti tulkkien kanssa ja varmistamme esitystekniikan toimivuuden.

Yhteystiedot

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.