Lingsoft® 

Neoxenin teknologia vahvistaa Lingsoftin EU- ja julkishallintopalveluja

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 12.3.2009 – Lingsoft lisensoi Neoxenin teknologiaa osana yhtiöiden välistä uutta monivuotista kehitysyhteistyösopimusta. Neoxenin teknologian avulla Lingsoft vahvistaa tuotantojärjestelmiään vastaamaan voimakkaasti kasvavaa EU:n ja julkishallinnon käännösliiketoimintaa.

Uusien monivuotisten Euroopan parlamentin kanssa tehtyjen sopimusten myötä Lingsoft on tällä hetkellä ainoa Euroopan parlamentin suomen kielen käännösten toimittaja. Lisäksi uusi sopimus Valtion yhteishankintayksikön Hansel Oy:n kanssa kasvattaa Lingsoftin julkishallinnon liiketoimintaa.

Neoxen QX teknologia ja Microsoft SharePoint Server System yhdistävät Lingsoftin käännösliiketoiminnan tuotantoympäristön tietojärjestelmät kokonaisuudeksi, joka vastaa kasvaneita tuotantovaatimuksia. Lingsoftin lisensoima Neoxen Visual Modus tuo projektitiimien työssään tarvitsemat dokumentit ja työnkulun suoraan heidän työpöydälleen.

"Me hyödynnämme Microsoftin ja Neoxenin uusimpia teknologioita näiden projektien tuotannossa. Uskon vahvasti siihen, että tämänkaltaiset ratkaisut ovat olennainen osa nykyaikaista tiimityöskentelyä. Tiimin jäsenet ovat hajautetusti eri maissa ja kokonaisuuden on pyörittävä tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta," kertoo Lingsoftin COO Maria Leinonen. "Asiakirjojen ajanmukaisten versioiden on oltava työnkulun mukaisesti käytössä kaiken aikaa ja kommunikoinnin tulee olla keskitettyä. Vain tällä tavalla on mahdollista nopeasti löytää projektiin liittyvät keskustelut, asiat mistä on sovittu ja missä vaiheessa projekti kulloinkin on."

"Uusien sopimustemme myötä yhteistyömme monikielisten projektien hallinnan ratkaisuissa tiivistyy entisestään," sanoo Neoxenin toimitusjohtaja Esa Tervo. ”Kehittämiemme teknologioiden avulla pystymme auttamaan asiakkaitamme olennaisesti nopeuttamaan projektiensa läpivientiä, kustannustehokkuutta ja laatua.”

"Solmimiemme sopimusten myötä pystymme yhä tehokkaammin palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme ja laajentamaan toimintaamme," toteaa Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman. ”Nopeat ja laadukkaat toimitukset ovat asiakastyytyväisyytemme perusta. Uusien projektinohjausjärjestelmiemme myötä olemme saaneet edelleen tehostettua toimintaamme ja laajojen toimituskokonaisuuksien hallintaa.”

Monivuotisten sopimusten kokonaisarvoa ei ole paljastettu, mutta se on merkittävä.

Lingsoft Oy on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin sana- ja lauseanalyyseihin, ja yritys toimittaa mm. Microsoftin Office-tuoteperheen tarkistimet yhteensä kuudelle kielelle. Lingsoftin kieliratkaisut auttavat organisaatioita menestymään. Yritys tarjoaa kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Lisätietoja:
Lingsoft Oy – Juhani Selänniemi
GSM: +358 40 845 4331

Neoxen Systems on kansainvälinen teknologiatoimittaja ja Microsoftin kultakumppani. Neoxenin kehittämä QX-teknologia avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille, jotka toteuttavat huomisen tiedonhallinta-, tiimityöskentely- ja viestintäpalveluita. Neoxenilla on vahvaa kansainvälistä kokemusta järjestelmien integroimisessa ja asiantuntijapalveluissa sekä prosessien kehittämisessä. Yrityksen omistavat sen avainhenkilöt sekä kaksi pääomasijoittajaa, Aboa Venture Management Oy ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Lisätietoja:
Neoxen Systems - Tero Toropainen, COO
GSM: +358 40 5034779

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.