Lingsoft® 

Lingsoftille sopimus Euroopan parlamentin istuntoselostusten kääntämisestä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 23.1.2009 – Lingsoft-konserniin kuuluva PasaNet Oy on voittanut toisen merkittävän Euroopan parlamentin järjestämän käännöskilpailun. Yritys on solminut tammikuussa 2009 Euroopan parlamentin kanssa sopimuksen sanatarkkojen istuntoselostusten kääntämisestä englannista suomeksi.

Strasbourgin ja Brysselin täysistuntojen puheenvuorot käännetään kaikille kielille, myös suomeksi. Käännetyistä istuntoselostuksista kansalaiset voivat seurata Suomen ja muiden maiden parlamentin jäsenten työtä ja päätöksentekoa. Käännettäviä puheenvuoroja on kuukausittain useita satoja.

Lingsoftin käännös- ja lokalisointiyksikkö on Euroopan parlamentin ainoa kyseisten tekstityyppien suomen kielen toimittaja. Käännössopimuksen arvo on 3 miljoonaa euroa ja se astui voimaan tammikuussa 2009. Sopimus on voimassa seuraavat 4 vuotta.

”Sopimuksen myötä Lingsoft on tällä hetkellä ainoa Euroopan parlamentin suomen kielen käännösten toimittaja, sillä Lingsoft voitti kesällä 2008 myös parlamentin muista tekstityypeistä järjestetyn tarjouskilpailun. Lisäksi meillä on käännöspalvelusopimukset Euroopan komission, Euroopan unionin elinten käännöskeskuksen, Euroopan talous- ja sosiaalikomitean, Euroopan tilintarkastustuomioistuimen sekä usean Suomen ministeriön ja viraston kanssa. Kehittämämme EU-kielentarkistin ja uusi projektin- ja dokumentinhallintajärjestelmämme tukevat osaltaan näiden tärkeiden asiakkuuksien menestyksellistä hoitoa. Järjestelmän avulla voimme hoitaa parlamentista päivittäin tulevia isoja projektimääriä tehokkaasti ja luotettavasti. Olemme hyvin iloisia, että yhteistyömme Euroopan parlamentin kanssa tiivistyy tämän sopimuksen myötä entisestään,” sanoo Lingsoft-konsernin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Lisätietoja

Riikka Mäkinen
Vanhempi projektipäällikkö
Julkishallinto ja EU
p. 0400 352 182

Lingsoft

Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, joihin kuuluu esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.