Lingsoft® 

Lingsoftin kielentarkistustyökalut menestyksekkäitä ruotsalaisissa sanomalehdissä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

2008-10-28 – Lingsoftin korkealuokkaiset kielentarkistustyökalut integroituina Infomakerin toimitusjärjestelmään Newspilotiin ovat lyhyessä ajassa valloittaneet merkittävän osan Ruotsin markkinoita. Infomaker on saanut huomattavan määrän uusia asiakkaita toimitusjärjestelmälleen. Sen seurauksena iso osa ruotsalaista lehdistöä käyttää Lingsoftin kieliteknologiaa.

"Uskallan väittää, että Newspilot ja Lingsoft tarjoavat markkinoiden parhaat työkalut kielentarkistukseen. Ne pitävät sisällään oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistuksen, itsemääriteltävät kirjoitussäännöt, automaattikorjaukset ja synonyymit. Työkalut toimivat Newspilotissa niin toimituksessa kuin tienkin päällä. Ne tekevät tehtävänsä kirjoittamisen aikana aivan kuten mm. Microsoft Wordissa, tai silloin kun erikseen haluat. Kaikki on saatavilla suoraan Newspilotissa. Yhteisten sanalistojen ja kirjoitussääntöjen päivittäminen tapahtuu automaattisesti," tiivistää Infomakerin toimitusjohtaja Peter Månsson keskeiset ominaisuudet.

Lingsoft toimittaa kielentarkistustyökaluja usealle kielelle, mm. ruotsille, suomelle, norjalle ja tanskalle. Työkalut on integroitu Newspilotiin ja ovat saatavilla myös Adobe InDesigniin ja InCopyyn sekä QuarkXPressiin ja QuarkCopyDeskiin.

"Koko tuotantoketju saa käyttöönsä samat työkalut, varsinkin nyt kun Lingsoft on julkaissut kieliopintarkistuksen ja omien kirjoitussääntöjen tuen myös Proofreader-liitännäisohjelmaansa Adobe InDesiginille ja InCopylle. Koko tuotantoketjun hallinnointi on helppoa ja se tehdään suoraan Newspilotissa," Månsson lisää.

"Olemme varsin iloisia ja tyytyväisiä Newspilotin menestyksestä. Infomaker on tehnyt erinomaista työtä. Olemme harvoin nähneet kielentarkisimiemme toimivan niin joustavasti ja nopeasti kuin Newspilotissa. Viimeisin lisäys, eli mahdollisuus määritellä kirjoitussääntöjä antaa lehden toimitukselle nopeasti reagoivan työkalun esimerkiksi nimien väärinkirjoitusten ja vältettävien sanontojen käsittelyyn. Myös tässä Infomaker on ollut edelläkävijä," sanoo Lingsoftin toimitusjohtaja Juhani Reiman.

Lehtiä, joilla on käytössä Newspilot ja Lingsoftin kieliteknologiaa

Smålandsposten, Blekinge Läns Tidning, Barometern, Sundsvalls Tidning, Dagbladet, Norra Västerbotten, Östersunds-Posten, Hudiksvalls Tidning, LjusdalsPosten, Hälsinge-Kuriren, Östgöta-Correspondenten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Göteborgs-Posten, Falu Kuriren, Borlänge Tidning, Södra Dalarnes Tidning, Mora Tidning, Nya Ludvika Tidning, Tidningen Ångermanland, Örnsköldsviks Allehanda, Gefle Dagblad, Arbetarbladet, Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren, Tidningen Folket, Svenska Dagbladet, Haparandabladet, Sydsvenskan, Ljusnan, Gävle Nyhetsbyrå, Oskarshamns-Tidningen, Länstidningen Östersund, Karlshamns Allehanda, Sölvesborgs-Tidningen, Aftonbladet, Helsingborgs Dagblad, City Helsingborg, Nordvästra Skånes Tidningar, Landskrona Posten, Mariestads Tidningen, Skaraborgs Läns Allehanda, Hjo Tidning, Arvika Nyheter, Fryksdalsbygden, Filipstads Tidning, Nya Kristinhamns-Posten, Säffle Tidningen, Karlskoga Tidning, Nya Wermlands-Tidningen, Enköpings Posten, Ulricehamns Tidning, Borås Tidning.

Lingsoft

Lingsoft on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo. Se tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin sana- ja lauseanalyyseihin, ja yritys toimittaa mm. Microsoftin Office-tuoteperheen tarkistimet usealle kielelle.

Infomaker Scandinavia

Pohjoismaiden johtavia mediayritysten kumppaneita, jolla on ratkaisuja niin ilmoitusmyyntiin kuin toimituksille. Infomakerilla on yli sata lehtiasiakasta Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Newspilot® sisältää tehokkaat työkalut kielentarkistukseen vakiona. Kielityökalut tukeutuvat Lingsoftin maailmanluokan teknologiaan sekä itse kehitettyihin moduuleihin, käyttöliittymiin ja sisäänrakennettuun hallinnointiin.

Lisätietoja

Juhani Selänniemi
Chief Production Officer, Lingsoft
Tel. +358 40 845 4331

Peter Månsson
Toimitusjohtaja, Infomaker Scandinavia

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.