Lingsoft® 

Oxford University Press yhteistyöhön Ellibsin kanssa

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Oxford University Press (OUP) sekä suomalainen e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut ja Lingsoft-konserniin kuuluva Ellibs Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Oxford University Pressin kustantamien e-kirjojen jakelusta Ellibsin verkkokirjakaupassa.

E-kirjalla tarkoitetaan verkosta ladattavaa elektronista kirjaa, jonka voi ostaa omakseen tai lainata kirjastosta ihan niin kuin paperisenkin kirjan. Mikäli kyse on kirjastosta, kirja palautuu lainausajan umpeuduttua automaattisesti kirjastoon. Sähkökirjan etuna on muun muassa välitön saatavuus sekä monipuoliset hakuominaisuudet: tietoa voidaan sähkökirjasta hakea samaan tapaan kuin esimerkiksi hakukoneilta.

Oxford University Pressin e-kirjakokoelma kattaa yli 4000 nidettä ja on merkittävä lisä Ellibsin kirjatarjontaan.

“Oxford University Press on tyytyväinen alkaneesta yhteistyöstä Ellibsin kanssa. Ellibsin avulla e-kirjamme tavoittavat hyvin Skandinavian ja Itämeren alueen yliopisto- ja korkeakoulukirjastot”, sanoo OUP:n kehitystoiminnasta vastaava johtaja Nicola Cook.

”OUP on eräs maailman arvostetuimmista tietokirjojen kustantamoista, joten on rohkaisevaa, että he valitsivat Ellibsin yhteistyökumppanikseen. Se kertoo siitä, että määrätietoista työtämme e-kirjojen eteen arvostetaan. Sopimuksen ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan entistä monipuolisemman valikoiman korkeatasoista tietokirjallisuutta”, sanoo Ellibsin toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä.

Lisätietoja:

Ellibs Oy
Jarmo Heikkilä
puh. +358 40 846 4331

Oxford University Press
Nicola Cook

Oxford University Press

Oxford University Press (OUP) on maailman suurin ja kansainvälisin yliopistokustantamo. Se julkaisee yli 4500 kirjaa vuodessa ja toimii yli puolessa sadassa maassa. Kustantamo on perustettu vuonna 1478 ja se työllistää noin 3700 ihmistä. Monipuolinen ja laadukas OUP on yksi maailman tunnetuimmista kirjojen kustantajista.

Ellibs

Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Ellibs tarjoaa asiakkailleen automatisoituja elektroniseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä palveluja. Yhteystyökumppaneita ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin Euroopassa. Ellibs e-kirjakaupassa on jo n. 15 000 e-kirjaa ja valikoima laajenee päivittäin.

Ellibs Oy on osa Lingsoft-konsernia

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.