Lingsoft® 

Suomalainen e-kirja teki merkittävän avauksen Venäjällä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

12.11.2007 – Suomalainen e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut Ellibs Oy on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Venäjän valtion tieteellis-teknisen kirjaston kanssa, joka ottaa ensimmäisenä Venäjällä käyttöön Ellibsin virtuaalikirjaston.

Venäjän valtion tieteellis-tekninen kirjasto on maan johtava kirjastojärjestelmien toimittaja sekä tärkeä tietokirjallisuuden kustantaja. Yhteistyön tavoitteena on sopia Ellibs-kirjastojärjestelmän toimituksista Venäjälle ja toisaalta venäjänkielisen tietokirjallisuuden maailmanlaajuisesta jakelusta Ellibsin e-kirjakaupassa.

E-kirjalla tarkoitetaan verkosta ladattavaa sähköistä kirjaa, jonka voi ostaa omakseen tai lainata kirjastosta ihan niin kuin paperikirjankin. Mikäli kyse on kirjastosta, kirja palautuu lainausajan umpeuduttua automaattisesti kirjastoon. Digitaalisen kirjan etuna on muun muassa välitön saatavuus sekä monipuoliset hakuominaisuudet: tietoa voidaan e-kirjasta hakea samaan tapaan kuin esimerkiksi hakukoneilta.

– Venäjällä kirjastokokoelmien digitalisointiin panostetaan paljon ja maassa on meneillään lukuisia siihen liittyviä projekteja. Uskomme, että tarjoamamme palvelut sekä ainutlaatuinen DRM-teknologiamme avaavat meille hyvän jalansijan Venäjän kirjastomarkkinoilla. Erityisesti tietokirjallisuudessa e-kirja on kovaa vauhtia nousemassa perinteisen painetun kirjan oheen ja tueksi, sanoo toimitusjohtaja Jarmo Heikkilä Ellibs Oy:stä.

Lisätietoja:

Ellibs Oy
Jarmo Heikkilä
p. +358 40 846 4331

Venäjän valtion tieteellis-tekninen kirjasto
Pääjohtaja, Professori Yakov Shraiberg
p. +7 495 625 9288

Venäjän valtion tieteellis-tekninen kirjasto

Venäjän valtion tieteellis-tekninen kirjasto toimii Venäjän opetus- ja tiedeministeriön alaisuudessa mm. valtiollisena kotimaisen ja ulkomaisen tieteellis-teknisen kirjallisuuden ja kirjavaihdon keskuksena. Kirjasto on pitkälle automatisoitu informaatiokeskus, jonka profiiliin kuuluu myös uusien kirjastoteknologioiden käyttöönotto.
http://www.gpntb.ru

Ellibs Oy

Ellibs Oy on e-kirjojen myyntiin, markkinointiin ja teknologiaan erikoistunut yritys. Ellibs tarjoaa asiakkailleen automatisoituja elektroniseen julkaisuun sekä aineistojen hallintaan liittyviä palveluja. Yhteystyökumppaneita ovat lukuisat tietokirjojen julkaisijat sekä kirjastot ja yritykset niin Suomessa kuin Euroopassa. Ellibs e-kirjakaupassa on jo n. 15 000 e-kirjaa ja valikoima laajenee päivittäin.
http://www.ellibs.fi

Ellibs Oy on osa Lingsoft-konsernia

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.