Lingsoft® 

Käyttötilanne: terminologia ja kielentarkistus

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Mainostoimiston asiakkaana olevan teleoperaattorin käyttämä terminologia ja tuotenimistö on vaikeaa, ja tekstiin putkahtaa usein vääriä termejä ja tuotenimiä. Teleala myös elää niin paljon, että terminologia ja tuotenimet vaihtuvat jatkuvasti. Tätä kokonaisuutta on vaikea hallita.

Ratkaisu

Yhteistyössä asiakkaan kanssa mainostoimisto kerää käytettävät termit ja tuotenimet ja sopii, mitä missäkin tapauksessa käytetään. Kerätyn materiaalin perusteella luodaan Lingsoftin kanssa asiakkaalle tyyliopas, jonka avulla asiakkaalle tehdään räätälöity kielentarkistin. Kielentarkistin asennetaan mainostoimiston ja tarvittaessa myös asiakkaan tietokoneisiin. Lingsoft ylläpitää yhdessä mainostoimiston kanssa tyyliopasta ja terminologialuetteloa sekä niihin perustuvaa tarkistinta.

Turhat virheet tekstissä vähenevät huomattavasti, ja lisäksi termien ja tuotenimien käyttö vakiintuu. Mainostoimisto välttää turhat reklamaatiot asiakkaalta, työ tehostuu ja asiakas hyötyy virheettömästä markkinointimateriaalista sekä termien ja tuotenimien johdonmukaisuudesta.

<<< Takaisin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.