Lingsoft® 

Käyttötilanne: kansainvälinen tuotelanseeraus

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Viestintätoimistolla on asiakkaana teollisuusyritys, joka tuo markkinoille uuden tuotteen. Asiakasyritys haluaa uuden tuotteen kansainväliseen levitykseen. Tuotteesta pitää laatia nopeasti mainosmateriaalit, verkkosivut ja tiedotuskampanjat useaan Euroopan maahan, jatkossa myös USA:han ja Kiinaan. Viestintätoimisto hallitsee suomenkielisen esitteen tekemisen, ja aiemmin toimisto on käännättänyt joitakin esitteitä ruotsiksi ja englanniksi. Esitteet eivät ole kuitenkaan oikein toimineet kohdemaissaan. Miten hoitaa kokonaisuus hyvin ja tehokkaasti?

Ratkaisu

Lingsoft Translations konsultoi toimistoa ja selvittää kokonaistilanteen. Yhteisesti sovitaan aikataulut ja hinnat. Lingsoftin käännösyksikkö hoitaa itse ja yhteistyöverkostonsa avulla koko materiaalin kääntämisen ja lokalisoimisen niin, että esitteet varmasti puhuttelevat asiakkaita oikealla tavalla kaikissa kohdemaissa. Lingsoft ja viestintätoimisto rakentavat mallin, jonka perusteella saman asiakkaan vastaavat tarpeet täytetään tulevaisuudessakin. Avuksi mietitään myös räätälöityjä tarkistimia eri kielille, jotta tekstin tuotantoa saadaan tehokkaammaksi ja jotta voidaan varmistaa hyvä lopputulos.

<<< Takaisin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.