Lingsoft® 

E-kirjat yritysten käytössä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoftin tytäryhtiö Ellibs on toimiva julkaisukanava elektronisille kirjoille ja lehdille sekä yritysten omille dokumenteille. Oikeilla työkaluilla viestintä- ja mainostoimiston tuotosten käyttämistä ja muokkaamista voidaan tehostaa. Ellibs tarjoaa lisää kanavia tehokkaaseen ja kaiken kattavaan markkinointiin. Lisäksi se tarjoaa tavan ylläpitää oman henkilöstön asiantuntemusta sekä seurata maailman trendejä.

Käyttötilanne – ammattikirjallisuus aina käytettävissä, sähköisesti

Toimistossasi on kirjasto, josta voidaan lainata erilaisia ammattijulkaisuja, tutkimuksia ja oppaita, kun haetaan tietoa ja ideoita kampanjoihin. Kirjoja voidaan myös sujuvasti tilata sähköisesti. Entäpä, jos kaikki julkaisut olisivatkin lainattavissa verkossa, aina tarpeen mukaan ja vain tarvittavaksi ajaksi? Osa julkaisuista olisi lainattavissa pitkäksi aikaa, usein vaihtuva informaatio vain silloin, kun se on tuoretta.

Ratkaisu: Lingsoftin tytäryhtiö Ellibs myy elektronisia kirjastojärjestelmiä ja välittää elektronisia tietokirjoja. Kun yrityksesi tekee sopimuksen Ellibsin kanssa, voitte sujuvasti lainata tarvitsemianne ammattijulkaisuja verkossa, aina tarpeen mukaan. Sopivalla määrällä käyttöoikeuksia kirjat ovat aina kaikkien saatavilla, ilman jonotusta kirjastossa tai opusten etsimistä pitkin toimistoa. Tieto löytyy, ja se on helposti hyödynnettävässä muodossa.

<<< Edellinen | Takaisin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.