Lingsoft® 

Monikielisen viestinnän ja sisällönhallinnan symposium KITES Kouvolassa 26.10.2006

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Neljä vuotta sitten Kouvolan Kasarminmäen Osaamiskeskus ryhtyi kokoamaan suomalaisen kieliteknologian ja kielipalveluiden tarjoajia sekä oppi- ja manuaalimateriaalien sisällöntuottajia ja muita toimijoita keskinäiseen verkostoyhteistyöhön. Matkan varrella tavoitteeksi muodostui synnyttää Suomeen ensimmäisenä Euroopassa monikielisen viestinnän ja sisällönhallinnan kansallinen klusteri.

Kolmesta yliopistosta koottu kieliteknologian tutkijaryhmä, TEKES, Kauppa- ja teollisuusministeriö sekä alueelliset rahoittajat ovat nyt tulleet mukaan kehittämisyhteistyöhön, joka on synnyttänyt jo kymmeniä hankkeita ja hankevalmisteluita.

Lokakuun 26. päivänä on mittavan pohjatyön julkistuksen hetki. Tapahtuma kantaa nimeä Monikielisen viestinnän ja sisällönhallinnan symposium KITES.

KITES-symposium kokoaa alan ammattilaiset ja avainasiakkaat yhteiseen strategiafoorumiin, jossa verkottuvat niin vientiyrityksen viestinnästä vastaavat, kieli-, uutis- ja mainostoimistot, kääntäjät, järjestöt, päättäjät kuin koulutusorganisaatiotkin. Luennot ja standit antavat ajankohtaista tietoa kieliteollisuuden tämänhetkisistä palveluista, tilanteesta ja myös tulevaisuuden näkymistä. Iltatilaisuudessa verkottuminen jatkuu kollegoiden kesken.

Tähän mennessä mukana olleet yritykset, tutkijat ja kouluttajat esittelevät muun muassa valmistuneen suomalaisen kieliklusteristrategian ja kansainvälisesti merkittävänä avauksena pidettävän monikielisen viestinnän työpöydän. Symposiumissa kuullaan painokkaasti myös suomalaisen teollisuuden, asiakkaan, näkökulmaa sekä luodaan katse kansainvälisiin yhteyksiin näissä asioissa.

KITES-symposiumista luodaan säännöllisesti toistuva monikielisen viestinnän ja sisällönhallinnan strategiafoorumi ja alan toimijoiden sekä asiakkaiden verkottumistapahtuma.

Lisätietoa tapahtumasta saa jatkuvasti päivitettävästä KITES-sivuilta

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.