Lingsoft® 

Lingsoft Proofreader for ICT Language for Finnish

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Erityisalojen tarkistimet ovat Lingsoftin ainutlaatuinen ja kustannuksia säästävä ratkaisu toimialojen sisäisen kielen tarkistamiseen. Lingsoft Proofreader for Finnish ICT Language tarkistaa ICT-terminologian Microsoft-tyylioppaan mukaisesti.

Lingsoft Proofreader for Finnish ICT Language on toimiala- ja aihekohtainen kielentarkistin, jonka tarkoituksena on helpottaa tietotekniikkaan liittyviä tekstejä kirjoittavien ja kääntävien työtä ja parantaa tällaisten tekstien laatua. ICT-tarkistin perustuu teknisen kirjoittamisen käytännön standardeihin, ja se on kehitetty Lingsoftin oman kääntämisen ja kirjoittamisen tueksi. Perustana ovat Microsoftin tyyliohjeet.

Keväällä 2009 päivitettyyn versioon on tehty muutoksia uusimman, vuoden 2008 Microsoft Style Guiden perusteella. Tarkistimesta on poistettu joitakin vanhentuneita sääntöjä, paranneltu vanhoja ja lisätty uusia. Kaikkiaan virhekategorioita on yli 120.

  

Lingsoft Proofreader Finnish ICT Language for Microsoft Office 2000/2003/2007

250,00 € + ALV 24 %    Kokeile Lisää koriin >

Kysy määräalennuksia
Lue lisää

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.