Lingsoft® 

Lingsoft osti Imagetalkin tuotteet ja tavaramerkin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

29.03.2006/ Johtava pohjoismainen kieliteknologiayritys Lingsoft Oy ilmoitti tänään ostaneensa Imagetalkin puhetta tukevien ja avustavien ohjelmistojen omistusoikeudet sekä Imagetalkin rekisteröidyn tavaramerkin.

Tuoteoikeuksien oston ansiosta Lingsoft pystyy jatkamaan työtään Imagetalkin innovatiivisen symboliavusteisen viestintäratkaisun tuomiseksi markkinoille ja tuotteiden kehittämiseksi. Lisäksi kauppa tekee mahdolliseksi sen, että Imagetalkin symboliperustaista käyttöliittymää ja sisällönhallintaa voidaan käyttää täysipainoisesti muihin kielipainotteisiin koulutustarkoituksiin.

Oston jälkeen kaikki Imagetalkin entiset työntekijät jatkavat tehtävissään Lingsoftin palveluksessa.

"Oltuamme pitkään Imagetalkin suurin osakkeenomistaja, pidämme tätä luonnollisena vaiheena strategiassamme, jonka tavoitteena on tarjota innovatiivisia kieliteknologiaratkaisuja. Haluamme ehdottomasti varmistaa Imagetalk Symbol Writerin näkyvyyden markkinoilla ja sen kehittämisen jatkumisen markkinoiden ensimmäisenä täysin mobiilina symboliavusteisena ratkaisuna", sanoo Lingsoft Oy:n toimitusjohtaja Juhani Reiman. "Tähän liittyy myös monia muita mahdollisuuksia, koska symboliperustaisen kielenoppimisen käsite on asia, jota haluamme tutkia ja kehittää. Imagetalkin kokemus mobiiliviestinnästä ja sen hyväksi todettu tekninen järjestelmä täydentävät tavoitteitamme hyvin", Juhani Reiman jatkaa.

"Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että meistä tulee osa Lingsoftia ja sen tulevaisuudensuunnitelmia. Lingsoftin tieteellinen tapa lähestyä kieliteknologioita on saanut tunnustusta laajalti", sanoo Imagetalk Oy:n entinen toimitusjohtaja Juhani Selänniemi.

Lisätietoja antavat:

Juhani Selänniemi
Tuotantojohtaja
Lingsoft Oy
Puhelin +358 2 279 3351
Matkapuhelin +358 40 845 4331

Jarmo Heikkilä
Myyntijohtaja
Lingsoft Oy
Puhelin +358 2 279 3300
Matkapuhelin + 358 40 846 4331

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.