Lingsoft® 

Lingsoft Svefix 2.2

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Uusi Lingsoft® Svefix 2.2 on erinomainen kirjoittajan ja lukijan työkalu, jolla voit tarkistaa ruotsinkieliset tekstisi. Ohjelmaan sisältyy oikeinkirjoituksen tarkistus, kieliopintarkistus, suomenruotsalaisten tyylipiirteiden tarkistus (finlandismkontroll) ja paikannimien kirjoitusasun tarkistus. Oikeinkirjoituksen tarkistus on päivitetty vastaamaan Svenska Akademiens ordlistan tuoreimman version (SAOL 13) suosituksia. Svefixin avulla voit havainnollisesti löytää erilaisia virheitä tekstistä, saada erilaisia muutosehdotuksia ja selityksiä virheille. Svefix 2.2 toimii Microsoft Officen Windows-versioissa, mukaanlukien Office 2007.

  

Lingsoft Svefix 2.2 for Microsoft Office 2007

50,00 € + ALV 24 %     Kokeile Lisää koriin >

  

Lingsoft Svefix 2.2 for Microsoft Office 2007 (Upgrade)

30,00 € + ALV 24 %     Lisää koriin >

  

Lingsoft Svefix 2.2 for Microsoft Office 2010

50,00 € + ALV 24 %   Kokeile Lisää koriin >

  

Lingsoft Svefix 2.2-Update for Microsoft Office 2007

0,00 € + ALV 24 %     Lisää koriin >

  

Lingsoft Svefix 2.2-Upgrade for Microsoft Office 2010

30,00 € + ALV 24 %     Lisää koriin >Svefixiä käytetään Microsoft Wordissa ja se toimii kuten Wordin oma kielentarkistus. Mahdolliset oikeinkirjoitusvirheet alleviivataan punaisella ja mahdolliset kielioppivirheet vihreällä aaltoviivalla.

Lingsoft Svefix soveltuu sekä kokemattomille kirjoittajille että alan ammattilaisille. Tietyin rajoituksin Svefixiä voi käyttää myös suomenkielinen ruotsin kielen opiskelija ja opettaja.

Svefix löytää noin 2 000 erilaista suomenruotsalaisuutta (finlandismia). Niitä ovat esimerkiksi sanasto (esim. informationstillfälle), taivutusmuodot (esim. numerot), kiteytyneet sanonnat (esim. av orsak eller annan), preposition käyttö (esim. förlora åt någon) ja muut sanaliitot (esim. göra beslut).

Lingsoft Svefix on kehitetty yhdessä Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen ruotsin kielen osaston ja sen toimistopäällikön, Mikael Reuterin kanssa. Ohjelmassa yhdistyy Lingsoftin ainutlaatuinen kieli- ja ohjelmointiosaaminen MS Office-ympäristössä Kotimaisten kielten tutkimuslaitoksen ruotsin osaston suomenruotsin osaamiseen ja auktoriteettiin.

Lisätietoa Lingsoft® Svefix 2.2 -ohjelmasta ruotsiksi

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.