Monikielisyys- ja digitalisaatiokumppani

language-industry.jpg

Kansainväliset käännöstoimistot: Kieliteollisuuden luottokumppani

Maailman johtavat nettikaupat, hakukoneyhtiöt, kuluttajatuotevalmistajat ja ohjelmistotalot ulkoistavat käännöspalvelujen tuotantonsa suurille kansainvälisille kielipalvelutoimittajille. Lingsoft on toiminut jo yli 20 vuoden ajan suomen ja muiden pohjoismaisten kielten erityisosaajana maailmanlaajuisissa käännös- ja lokalisointihankkeissa.

Ilmarinen: Eläkeasiantuntijoiden apuna lääkärinlausuntojen käännöksissä

Työkyvyttömyyseläke- ja kuntoutustukihakemuksia käsitellessään eläkeasiantuntijat käyttävät päätöksenteon pohjana lääkärinlausuntoja, jotka voivat olla ulkomaisia ja eri kielillä kirjoitettuja. Lingsoft toimittaa Ilmariselle lääkärinlausuntojen käännökset yli 22 eri kieliparille luotettavasti ja tietoturvallisesti.

IBM: Ainutlaatuista arvoa yhdessä

Suomessa suurten datamäärien analyysi on pohjautunut pitkälti rakenteisen ja numeerisen tiedon analyysiin, sillä suomen kielen automaattinen käsittely on poikkeuksellisen haastavaa. IBM Watson Explorerin suomen ja ruotsin kielen ymmärryksen taustalla on kesästä 2018 alkaen Lingsoftin kielianalyysi. Kumppanuus avaa uusia ovia suomenkielisen tekstianalytiikan saralla.

Agentum: Strategista tietoa toimialaseurannalla

Yrityksille strategisesti ja operatiivisesti oleellinen tieto on pirstaloitunut useisiin lähteisiin, joiden seuraaminen voi lohkaista suuren osan asiantuntijoiden työajasta. Lingsoftin Agentum-palvelun avulla voidaan automatisoida tiedonkeruuseen liittyvät rutiinitehtävät.