Lingsoft® 

Lingsoft ja Neoxen Systems yhdistävät kielenhuollon dokumentinhallintaan

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft Oy, Pohjoismaiden suurin kielentarkistimien toimittaja, ja Neoxen Systems allekirjoittivat yhteistyösopimuksen tuodakseen työnkulun ohjauksen ja hallitun dokumentointiympäristön Microsoft Office -tuotteiden tehokäyttäjille.

"Neoxen Systemsin vankka tausta dokumentinhallinnassa ja yhtiön tunnustetut tuotteet, kuten Visual Modus, tuovat todellista etua sekä kansainvälisille asiakkaillemme että meille", sanoo Juhani Reiman, Lingsoftin toimitusjohtaja. "Kielenhuollon tuotteemme sopivat oivallisesti yhteen Neoxenin massamuokkausteknologian kanssa. Yhdessä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme järjestelmiä, joiden avulla voidaan tarkistaa suuri määrä dokumentteja ja samaan aikaan muokata dokumenttien sisältöä, muotoilua ja metatietoja."

"Yhteistyö Lingsoftin kanssa on merkittävässä osassa yhteisten strategioiden toteuttamisessa globaaleilla ohjelmistomarkkinoilla", sanoo Esa Tervo, Neoxen Systemsin toimitusjohtaja. "Lingsoftin sana- ja lauseanalyysimenetelmiin perustuvat oikolukutyökalut takaavat korkealaatuisen dokumentoinnin. Yhdessä heidän tekstinlouhintasovellustensa kanssa pystymme tarjoamaan merkittävää lisäarvoa Visual Moduksen käyttäjäkunnalle."

Lingsoftin tuotteita ovat lukijan ja kirjoittajan työkalut, haku-, indeksointi- ja puheentuottotyökalut sekä pikasanakirjat. Lisäksi Lingsoft tarjoaa ekstinlouhintasovelluksia sekä välineitä morfologiseen ja lauseopilliseen analyysiin ja kehittämiseen. Lingsoft tuottaa pohjoismaisten kielten ja saksan oikolukutyökalut muun muassa Microsoftille.

Neoxen Visual Modus 2005 on projektidokumentaation organisointi- ja hallintasovellus. Se sallii käyttäjien luoda rooliperusteisia näkymiä informaatioon riippumatta tiedon sijainnista tai alkuperästä. Visual Modus tarjoaa suoran yhteyden hallita, muokata ja jakaa elintärkeää tietoa. Ensimmäisenä, myös 64-bittisenä myyntiin tulevana sovelluksena se sallii käyttäjien muotoilla uudelleen Microsoft Office tiedostomuotoisia dokumentteja ja muuntaa niitä suurina määrinä kerrallaan uusien projektien käyttöön tai arkistointia varten.

Lingsoft Oy on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Yhtiö tarjoaa kattavasti puhutun ja kirjoitetun kielen tuotteita ja palveluja. Lingsoftin ratkaisut perustuvat yhtiön omiin, maailmalla standardin asemassa oleviin lause- ja sana-analyyseihin. Lingsoftin kieliratkaisut auttavat yrityksiä niiden kielenhallintatarpeissa. Ne ulottuvat käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Neoxen Systems - Microsoft Visual Studio Industry Partner - on kansainvälinen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut tuotannontehostamis- ja tiedonhallintaratkaisujen tuottamiseen maailmanlaajuisille markkinoille.

Neoxen-teknologialla ja -tuoteperheellä autetaan asiakkaita lyhentämään tuotteiden markkinoilletuloaikaa, parantamaan laatua ja asiakastyytyväisyyttä sekä lisäämään organisaation suorituskykyä.

Lisätietoja:

Juhani Reiman, Toimitusjohtaja
Lingsoft, Inc.
Puh. +358 9 668 9280

Esa Tervo, CEO
Genestia Group, Inc. - Neoxen Systems
Puh. +358 2 232 2883

© 2005 Lingsoft Oy

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.